Largo Noordzee Resort Vlissingen

1 week vanaf €695 per lodge

Vanaf

€695

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT2NOV2

Vertrekdatum: 05/04/2019

Aan de voet van de duinen en de boulevard van de stad Vlissingen, op de grens tussen stad en strand, op het snijpunt van natuur en cultuur, bevinden zich de nieuwe, moderne urban villa’s en duinlodges van Largo Noordzee Resort Vlissingen.

De ‘beach-style’ lodges zijn gedrapeerd tegen het duin van de 2 kilometer lange boulevard. De enige boulevard in Europa pal op het zuiden. Aan de andere kant van het duin, bevinden zich letterlijk op een steenworp afstand maar liefst zes stranden, de karaktervolle stad Vlissingen met tal van faciliteiten en evenementen en het Nollestrand, gelegen in een fraaie lagune. Met de voeten in het duinzand, midden in de natuur en tóch in de stad.

De ‘urban’ villa’s zijn volledig gericht op het zuiden en dus vol georiënteerd op de zon. De kenmerkende halfronde kapvorm van de villa’s is bedekt met mos sedum dat een natuurlijke isolatielaag vormt. En een fraaie groene ‘buffer’ richting de stad. Wakker worden met zicht op het groen van de duinrand. De zilte lucht van de zee dringt de slaapkamer van uw Urban Leisure Villa binnen. De zon schijnt haar eerste ochtendstralen over het randje van de boulevard naar binnen. Het begin van een heerlijke dag.

Vlissingen
Vlissingen, een bruisende stad met maritiem karakter en verleden. Een historie die vele eeuwen teruggaat, zelfs tot het jaar 620. Ongepolijst en kleurrijk, met strand en boulevard op een paar minuten lopen van de binnenstad, waar monumentale pleintjes en moderne architectuur elkaar afwisselen. Hier geniet je van het brede aanbod van restaurants, brasseries en cafés. Bioscopen en musea zoals het Arsenaal.

Zeeland is een absolute uitblinker op het gebied van Michelin sterrenrestaurants en telt meer Michelin-sterrenrestaurants per hoofd van de bevolking dan waar dan ook. De Michelin-ster wordt uitgereikt aan restaurants die uitblinken op zeer goede kwalitatieve keuken en correcte bediening en geldt als belangrijke waardebepaling voor de gastronomische kwaliteit. In een omgeving met de meest vruchtbare landbouwgrond en zee aan alle kanten, is het niet verwonderlijk dat Zeeland ongekend veel culinaire hoogstandjes te bieden heeft. Heerlijke oesters, kreeften en volop vis; de topkoks in Zeeland verwerken ze tot de mooiste creaties. Je bent dus verzekerd van een culinaire avond vol smaaksensatie.

In de directe nabijheid van Largo Noordzee Resort Vlissingen bevinden zich diverse Michelin-sterrenrestaurants, zoals: De Kromme Watergang ** en Spetters *.

Wat is inbegrepen

Verblijf 7 nachten in een 4-persoons Duinlodge


1 week vanaf €695 per lodge


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven