Largo Waterrijk Oesterdam

1 week vanaf €655 per villa voor 4 personen

Vanaf

€655

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT2NOV3

Vertrekdatum: 01/04/2019

Op de plek waar Brabant Zeeland ontmoet, midden in Nationaal Park Oosterschelde, ligt Largo Waterrijk Oesterdam. Een oase voor liefhebbers van natuur, rust en ruimte. De luxe watervilla’s, ontworpen door Nederlands ontwerper Piet Boon, zijn gemaakt van natuurlijke materialen en door de bruingrijze tinten lijken de woningen in hun omgeving te worden opgenomen. Ben je een liefhebber van rust en comfort, luxe dan voel je je hier net als de vissen in het water: op je plaats.

Oesterdam Lounge 4 is een comfortabele, vrijstaande villa met een heerlijke tuin en veranda. Geniet het jaar rond van eenvoud in luxe op een unieke locatie. Pure schoonheid verankerd in de natuur. De woningen voegen zich als het ware naar de omgeving en worden hierin opgenomen. De natuurlijke materialen en bruingrijze tinten versterken dit beeld.

De villa heeft een ruime woonkamer met zithoek en een open keuken. Tevens treft u op de begane grond een slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden en een badkamer met douche en een apart toilet. Tijdens uw verblijf geniet u van onze hotelservice met onder andere opgemaakte bedden, bad- & keukenlinnen en een complete eindschoonmaak.

Op de verdieping is een ruime slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Op alle slaapkamers is een televisie. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van gratis WiFi.

Kies een mooi plekje op het terras of de veranda van uw vrijstaande, luxe watervilla en geniet. Ook watersporters zijn hier aan het juiste adres. Varen met je eigen boot of een huurboot, kajakken, duiken en waterskiën behoren tot de vele mogelijkheden. De stad Antwerpen bevindt zich op nog geen half uur rijden van het resort.

De Oosterschelde is het grootste en natste nationaal park van Nederland. Het is een wereld van getij, wind en vooral water, veel water. Door het getij is het landschap altijd anders. Bij eb zie je de platen en slikken, bij vloed is het een spel van wind en water. Onder water een prachtig kleurige wereld. Achter de dijken herinneringen aan het leven van de Zeeuwen met de zee in de vorm van karrevelden, inlagen en kreekgebieden. Een park wat talloze activiteiten biedt.

Wat is inbegrepen

Verblijf 7 nachten in een luxe 4-persoons Lounge 4 villa


1 week vanaf €655 per villa voor 4 personen


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven