Premium residentie L’Hevana

€442,- per appartement voor 2 nachten (4 pers. appartement)

Vanaf

€442

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NHT18SEP3

Vertrekdatum: 13/12/2019

Midden in het centrum van Meribel ligt L’Hévana. Dit is de nieuwste aanwinst van Pierre & Vacances en dat zie je in alles terug. Deze 5-sterrenresidentie heeft 95 uitzonderlijke appartementen in een betoverende omgeving met een charme die je versteld doet staan.

De gloednieuwe residentie L’Hévana ligt midden in het centrum van Meribel, in de buurt van de skipistes. De omgeving is betoverend en aan alle kanten word je omringd door dennenbomen en besneeuwde bergen.

Deze 5-sterrenresidentie is een subtiele mix van traditioneel en modern. De residentie beschikt over 95 uitzonderlijke appartementen die de gezellige Savooise charme uitstralen. Profiteer hier van het comfort dat je van een eersteklas accommodatie mag verwachten. De uitzonderlijke appartementen hebben een eigen sauna en open haard. Tevens beschik je over een restaurant, bar, sauna, WiFi, beddengoed, handdoeken, eindschoonmaak, opgemaakte bedden bij aankomst, en nog veel meer.

Ga voor ultiem gemak en boek op voorhand je skipassen en skimateriaal of een appartement met voorkeursligging. Ook bij L’Hévana kan je gebruik maken (tegen betaling) van de uitgebreide Deep Nature Spa.

De appartementen van L’Hévana zijn ontworpen voor hoog comfort met een moderne inrichting zodat je niets tekort komt. Voor een optimale wintersportervaring zit je helemaal goed bij L’Hévana. Want zeg nou zelf: het is toch heerlijk in de bergen!

Wat is inbegrepen

2 nachten o.b.v. 2 volwassen in een Standaard Appartment (1 slaapkamer, 4 personen). INCLUSIEF babykit, schoonmaakkit, beddengoed, handdoeken, opgemaakte bedden bij aankomst, schoonmaak op het einde van het verblijf, 2 badjassen, basic access WiFi.


€442,- per appartement voor 2 nachten (4 pers. appartement)


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven