Reykjavik & New York

9 dagen vanaf €1276 p.p. incl vlucht en transfer

Vanaf

€1276

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT30AUG2

Vertrekdatum: 01/11/2019

Met Icelandair naar New York vliegen betekent vliegen via IJsland: een eiland van bevroren lava. Een bezoekje aan de Blue Lagoon mag dan natuurlijk niet ontbreken; op slechts 20 minuten rijden van Keflavik airport is dit dé ideale plek voor ontspanning en pampering aan het begin of einde van je trip (niet vergeten om van tevoren te reserveren!).

Reykjavik is hip; de hoofdstraat Laugavegur is een aaneenschakeling van gekleurde huisjes met daarin boetiekjes met IJslands design, outdoor kleding, sfeervolle restaurantjes en op elke straathoek een bakkerij of koffiebarretje vol met jonge IJslanders die met muts en wandelschoenen altijd voorbereid lijken op een avontuurlijke dag.

Heb je iets meer tijd in IJsland, dan is een golden circle tour naar de geisers, watervallen en Thingvellir National Park zeker de moeite waard. En als je heel veel geluk hebt zie je 's avonds ook nog het noorderlicht. Dit bijzondere spel van groen licht wat als een soort gordijn door de lucht beweegt is werkelijk magisch!

The Roosevelt Hotel New York
The City that Never Sleeps. The Big Apple. Gotham. The Capital of the World. New York heeft vele bijnamen, omdat er zoveel te doen is. Ervaar old-school New York het elegante koloniale hotel The Roosevelt Hotel New York. Het wordt niet voor niets de Grand Dame of Madison Avenue genoemd en is de ideale uitgangspositie om zoveel mogelijk van de beroemde bezienswaardigheden, attracties en evenementen van New York te ontdekken.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – New York via Reykjavik met Icelandair • Verblijf 3 nachten in een tweepersoonskamer in het Room with a view Hotel in Reykjavik o.b.v. logies • Verblijf 4 nachten in een tweepersonskamer in The Roosevelt Hotel New York o.b.v. logies • Privétransfer in New York


9 dagen vanaf €1276 p.p. incl vlucht en transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven