Stijlvol en luxe Turkije

8 dagen Turkije vanaf €4240 p.p.

Vanaf

€4240

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLT30

Vertrekdatum: 26/08/2022

Ga jij liever voor wat meer luxe? Dan zit je bij Lujo in Guvercinlik goed. Ook dit resort ligt aan een baai, één van de mooiste baaien van het schiereiland Bodrum. Lujo: "We aim to give you experiences that you will remember long after your tan has faded".

Met TUI fly vlieg je naar Bodrum waarna je gebracht wordt naar het stijlvolle Lujo Bodrum. In een 2-persoonskamer met zijzeezicht spendeer je 8 heerlijke dagen en met all inclusive hoef je verder niks te regelen of plannen. Het hotel ademd luxe, er zijn namelijk 9 restaurants waar je à la carte dineert, je kunt 24 uur per dag je favoriete drankje bestellen, er is een hagelwit privéstrand, er zijn zwembaden met prachtig uitzicht, een patisserie en er is een open-air cinema. De kids kunnen zich in het luxe Lujo ook prima vermaken. Er is overdag en 's avonds animatie, een discotheek, een aquapark, er zijn workshops en kidsclubs. Luxe en vermaak voor iedereen dus!

Wat is inbegrepen

• Verblijf 8 dagen in een 2 persoonskamer met Zijzeezicht op basis van all inclusive • Retourvlucht Amsterdam – Bodrum met TUI fly op basis van Economy Class • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


8 dagen Turkije vanaf €4240 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven