Met de camper op pad

Camperhuur (2 weken voor 4 pers) vanaf € 265,- p.p. per week

Vanaf

€265

Neem contact op met Patricia op 0299 84 70 51 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: WLT28mei voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 01/09/2020

Je hoeft helemaal niet ver te reizen voor een zorgeloze vakantie! Ons eigen land is harstikke geschikt om je vakantie te vieren met de camper. Ontdek mooie plaatsen langs de Nederlandse kust om lekker uit te waaien, zoek de rust en groene natuur op in Friesland, of wat dacht je van een fijne campingplaats op de Veluwe? En wie weet kunnen we straks ook wel weer de grenzen over om de rest van Europa te verkennen per camper...

Onze partner Worldwide Campers werkt met meerderde camperaanbieders in Nederland samen, waardoor ze verhuurlocaties bieden in Loenen a/d Vecht, Almere, Gieten of net over de grens bij Emmen, in Meppen. Daarnaast kan je ook een camper huren in 14 andere Europese landen.

De voordelen van camperhuur:
v Onze Nederlandse verhuurders hebben een strikt schoonmaakbeleid voor alle huurcampers.
v Je bent flexibel in standplaats. Is het te druk? Dan reis je door naar een rustige camping of buitengebied.
v Je hebt je eigen keuken, douche en WC, die je met niemand hoeft te delen.
v Campers zijn kindvriendelijk en comfortabel! Kampeer met het gezin in de buitenlucht, maar slaap 's nachts in een goed bed.
v Als het reisadvies naar omliggende Europese landen positief is, mag je met onze huurcampers de grens over reizen.

Wat is inbegrepen:
- 220 kilometer per dag (extra kilometerpakketten zijn bij te boeken)
- Laat je eigen auto gratis achter bij de verhuurlocatie
- De klaarmaakkosten voor de camper

Je kunt zelf nog kiezen voor allerlei extra’s, zoals een keukenset, beddengoed, handdoeken, campingstoelen of een No-Riskverzekering. Wist je dat je huisdier ook mee mag op vakantie tegen betaling van extra schoonmaakkosten? Momenteel is er nog voldoende beschikbaar, maar wacht niet te lang, de aanvragen stromen op dit moment binnen!

Wat is inbegrepen

2 weken camperhuur (comfort family voor 4 personen) vanaf € 265,- per persoon per week. Deze aanbieding geldt voor een reisperiode in de maanden juni, september en oktober. Voor een reisperiode in de maanden juli en augustus geldt dat het €70 per persoon duurder is.


Camperhuur (2 weken voor 4 pers) vanaf € 265,- p.p. per week


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven