Hoe overleef ik Disneyland Parijs – Mijn tips! (deel2)

Patricia Peppels-Petrus on 24 September 2019

Deel dit:

Indien je deel 1 van mijn tips hebt gemist, bekijk deze dan ook op mijn website.

Tip 12

Er is een uitzondering op tip 11, (zie blog deel 1) maar ssst dat weet niet iedereen dus het is eigenlijk de vraag of ik dit wel uit de doeken moet doen. Maar vooruit als jullie het maar niet doorvertellen…Je kan zowel tegelijkertijd een fastpass hebben voor het Disneyland Park als voor het Walt Disney Studios Park. Ook kun als je een fastpass hebt ook altijd nog een fastpass erbij halen voor de achtbaan Indiana Jones and the Temple of Peril, ditzelfde geldt voor de simulator Star Tours.

Tip 13

Koop een Photopass. Je kan zowel van tevoren bij het boeken van je verblijf als ter plaatse in de winkeltjes een Photopass kopen. Je krijgt dan 3 pasjes met hetzelfde account. Die kun je registreren. Vervolgens kun je in het park waar een foto wordt gemaakt in een attractie of als er een foto wordt gemaakt door een fotograaf zoals bij de karakters het pasje laten scannen en wordt de foto op je account gezet. Deze foto’s kun tot een jaar na activeren online bekijken en downloaden in hoge resolutie. Als je van tevoren weet dat je het leuk vindt om deze foto’s te hebben dan is dit zeker de moeite waard. Een losse foto is vrij prijzig, op deze manier heb je het er al snel uit en je hebt alle leuke foto’s.

Tip 14

De babyswitch pas is ideaal! Je kent het wel je wilt een attractie in, maar of je kind wilt niet of je kind is er nog te klein voor. Wat nu? Ga in de rij, alleen of wie er dan ook met je mee wilt. Ook blijft er natuurlijk iemand bij je kind, die kunnen of wachten of ondertussen een andere attractie bezoeken. Op het moment dat je aan de beurt bent om de attractie in te stappen vraag je aan de cast member een babyswitchpass die neem je mee. Na de attractie kun je de babyswitchpass geven aan diegene die bij het kind was gebleven. Die mag dan samen met nog 1 iemand anders via de uitgang van de attractie weer naar binnen en mag zo versneld de attractie in doordat je niet opnieuw in de rij hoeft te staan. Overigens hebben ze tegenwoordig de naam aangepast naar Rider Switch pass. Papa en mama kunnen dan om beurten de attractie in.

Tip 15

Let op de aanbiedingen. Er komen gedurende het jaar vele aanbiedingen voorbij voor Disneyland Parijs. Vooral de vroegboekkorting is altijd interessant vaak krijg je namelijk ontbijt en diner er gratis bij.

Tip 16

Kijk naar de thema’s van het seizoen. De parades en shows worden daar op aangepast. Is jouw kind bijvoorbeeld enorme fan van Frozen, kijk dan of dat er toevallig aankomt zodat je daarop kan inspelen wanneer je jouw verblijf boekt.

Tip 17

Er zijn enorm veel winkeltjes in Disneyland Parijs en alles is even leuk en even mooi. Van prachtige prinsessen jurken, knuffels, kerstornamenten, bekers, speelgoed noem maar op. Je kind zal er om gaan vragen want je kan er bijna niet om heen. Spreek dus van tevoren met je kind af wanneer ze iets mogen uitkiezen en voor hoeveel geld. Dan voorkom je veel gezeur. Bijvoorbeeld op de laatste dag als we het park uitgaan mag je eerst nog in een winkel iets uitzoeken van maximaal 10 euro.

Tip 18

Boek een ontbijt, lunch of een diner erbij met de Disney Karakters. Als je echt de karakters van dichtbij wilt zien en dat ze ook echt de tijd voor je nemen zonder dat je heel lang in de rij moet staan, dan is het zeker de moeite waard om zo een maaltijd bij te boeken. De kosten zijn flink maar zeker wel de moeite waard als je dan het gezicht van je kind ziet.

Tip 19

Ga je voor het eerst met je kind erheen, dan kan dit best wat spanning geven bij je kind. Bereid ze goed voor. Naar mijn mening kun je ze het beste ver van tevoren vertellen. Niet alleen kun je gewoon meegenieten van de enorme voorpret die je kinderen dan al hebben, maar ook kun je ze langzaamaan voorbereiden op het bezoek. Een hele goeie manier hiervoor is Youtube filmpjes bekijken van de attracties. Er zijn heel veel filmpjes hiervan te vinden. Op deze manier zijn de attracties geen grote verrassing meer en weten ze een beetje wat ze kunnen verwachten. Er zijn maar weinig attracties waar kinderen niet in kunnen in Disneyland Parijs, maar sommige zoals Pinokkio is erg donker en best spannend. Als ze deze van tevoren hebben gezien, kun je ze hiervoor op voorbereiden.

Tip 20

En ja dan ooit komt die terugreis er toch aan, als je zoals ons meestal met de auto gaat, dan heb je nog een paar uur voor de boeg voor je thuis bent. Veel mensen zien hier toch vaak tegenop omdat de kinderen soms vervelend kunnen worden op die achterbank. Wij lossen dit altijd op door nog te dineren ergens in het park en daarna de auto pas in te stappen. Je bent misschien wat later thuis, maar en je kan nog die dag vol op genieten van het park en je hoeft op de terug reis niet meer te stoppen. De kinderen zijn moe en zullen snel in slaap vallen. Op deze manier hoef je ze pas thuis uit de auto te halen en kun je ze eigenlijk direct zo in bed leggen. Misschien zelfs al een pyjama aan doen voor je de auto in stapt maakt het nog makkelijker.

Zo dat waren de tips die ik prijs geef voor nu. Ik heb er nog veel meer, maar die bewaar ik graag voor mijn klanten. Disneyland Parijs vouchers kom ik altijd graag persoonlijk naar mijn klanten brengen. Voor de kinderen breng ik altijd een leuk geschenk mee voor hun bezoek aan Disneyland Parijs. En hoe heerlijk is het als je die snoetjes ziet genieten!

Deel dit:

Terug Naar Boven