Miniblog met een tip: Kleine wasjes, grote wasjes….

Patricia Peppels-Petrus on 05 September 2019

Deel dit:

Wassen op vakantie, wel of niet?

Tja iets wat je liever niet doet, althans ik niet! Maar als het dan nodig is zeg ik maak het jezelf dan zo makkelijk mogelijk. Soms ontkom je er niet aan dat je op vakantie een kledingstuk moet wassen, of je hebt niet genoeg mee of er zit zodanig een vlek in dat je die er wel meteen uit moet halen. Zeker als je kinderen mee hebt op vakantie dan kan het snel gaan met de schone kleding…zo is mijn ervaring…of mijn kinderen maken zichzelf gewoon snel vies, dat kan natuurlijk ook.

Nu heb je van die mooie tubes wasmiddel die je mee kan nemen op vakantie, alleen ik vind ze niet handig. Waarom niet? In een overvolle koffer en dan het ruim van een vliegtuig in wil dat nog wel is misgaan en knalt dat ding open. Gehele koffer onder de wasmiddel, of je moet er weer een zakje omheen doen, die je dan op vakantie weer per ongeluk weggooit en zit je weer zonder zakje.

Maar wat heb ik daar op gevonden? Heel simpel, ik neem Sunlight zeep mee op vakantie. Wat zeg je? Ja Sunlight zeep. Sommigen zullen het herkennen het schijnt namelijk nogal een ouderwets stuk zeep te zijn, maar het is gewoon te koop bij de Appie. Andere supermarkten weet ik eerlijk gezegd niet.

Er zitten 2 stuks in de verpakking. Ik stop er één in een zeepdoosje en die gaat mee op vakantie. Het is namelijk een soort van vlekkenzeep. Haalt zo goed als alle vlekken uit je kleding en je kan het ook gebruiken om even een wasje mee te doen. Daarnaast ruikt het ook nog is heerlijk. En het is niet vloeibaar, kan dus ook nog in de handbagage ??

Deel dit:

Terug Naar Boven