Welkom op mijn persoonlijke pagina


Passie voor reizen en altijd de drang om te ontdekken. Enthousiast vertellen over gemaakte reizen en ervaringen aan een ieder die hier interesse in heeft. Tips delen en na de reis feedback vragen hoe de ervaring was. Dit ben ik in een notendop als het om reizen betreft. Drive, focus en enthousiasme zorgen ervoor dat ik mij inleef in mensen die graag een reis willen maken. Alsof ik een reis voor mijzelf zou maken. Alles moet perfect zijn op basis van de wensen die er zijn.

Reizen en andere culturen leren kennen is verrijkend. Met meer dan 45 landen bezocht op alle continenten heb ik een schat aan reiservaring. Zowel landen die gemakkelijk begaanbaar zijn als landen die minder toegankelijk zijn.

Als Travel Counsellor kunt u bij mij terecht voor uw volgende reis. Ik neem de tijd om naar uw wensen te luisteren en zal eventueel vanuit eigen ervaring kunnen adviseren wat op uw wens aansluit. Na het gesprek ga ik aan de slag met de informatie en zal ik binnen aanzienlijke tijd enkele inspiratiereizen samenstellen en aanbieden. Aan deze reizen kunnen we eventueel sleutelen totdat de reis op maat is samengesteld waar u blij van wordt.
Meer weten wat ik voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-43131298

Terug Naar Boven