Welkom op mijn persoonlijke pagina


PAULINE TIMMER, VOOR EEN PERFECTE REIS ZONDER ROMPSLOMP

Je gaat op vakantie, heerlijk! Maar voordat je straks zorgeloos aan dat verre strand, die hippe stad of dat mooie dorpje zit, moet er nog wel het nodige worden geregeld. In plaats van eindeloos het internet af te struinen naar vluchten, hotels en bezienswaardigheden kan je al dat geregel ook prima uitbesteden aan een ervaren reisadviseur. Eentje die echt met je meedenkt en op basis van jouw wensenpakket een reis of vakantie op maat voor je samenstelt.

REISADVIES MÉT INSIDE INFORMATION
Zoek niet verder, je hebt me gevonden! Mijn naam is Pauline Timmer en als Travel Counsellor heb ik jarenlange ervaring in het verzorgen van vakanties, groeps-, zakelijke en incentive reizen. Ik geef je een eersteklas reisadvies én ik neem alle randzaken voor je uit handen. Met mijn netwerk van 1500 collega’s wereldwijd en lokale contacten op alle mogelijke plekjes op de wereld, beschik ik over de inside information om jouw reis uit te tillen boven het gemiddelde. Ik ken dat kekke hotel, dat verborgen eiland of dat maanverlichte restaurantje dat je anders nooit had gevonden. Klanten waarderen mijn service met een 9,5. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking per e-mail: pauline.timmer@travelcounsellors.nl of telefoon: 0630994059.

Wat mijn klanten zeggen:
“Pauline neemt alle soesa uit handen. Je wordt werkelijk ontzorgd waardoor de vakantie al op voorhand begint.”

IK REGEL, JIJ GENIET!
Op basis van jouw wensen en voorwaarden maak ik een voorstel op maat. Of je nu een rondreis wilt maken op Cuba, de highlights van Vietnam wilt zien, de Big Five wil spotten in Zuid-Afrika of wilt leven als in een film in New York, ik regel het voor je. Naast de vlucht, het lokaal vervoer en het boeken van hotels, geef ik je ook tips mee over restaurants, tripjes en bezienswaardigheden ter plaatse. Tijdens de hele reis fungeer ik als back-up en vast aanspreekpunt. Mocht er een keer iets misgaan, dan spring ik meteen te hulp.

AFGESTEMD OP JOUW BEHOEFTES
Ik plan de reis om jouw specifieke behoeftes heen. Reis je samen met een familielid dat slecht ter been is, dan zorg ik ervoor dat je lekker centraal zit en regel een minibusje voor de uitjes. Wil je lekker tafelen in Rome, dan krijg je van mij een lijstje met de beste restaurants. En ik regel dat online toegangsbewijs voor het Vaticaan, zodat je niet een uur in de rij hoeft te staan. Wil je het liever zelf allemaal uitzoeken, ook prima, dan boek ik alleen de vlucht en het hotel.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven