Welkom op mijn persoonlijke pagina


Het leukste aan mijn werk als zelfstandig reisadviseur? Geen dag is hetzelfde! Het ene moment ga ik aan de slag voor twee vriendinnen die een weekje willen relaxen op Mallorca, het andere moment stel ik een reis samen voor een gezin omdat ze een maand naar Amerika willen. Die diversiteit maakt het ontzettend leuk.
Tegenwoordig zien mensen door de bomen het bos niet meer. Er is zóveel om uit te kiezen. Daarom vind ik het fijn om mijn klanten te ontzorgen. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen en budget aan mij doorgeven. Dat mag telefonisch, maar kan ook per mail. Ik werk niet strak van negen tot vijf. Komt het om acht uur beter uit, als de kinderen op bed liggen of in het weekend? Geen probleem, ik bel wanneer het ú uitkomt.

24/7 bereikbaar
Ik werk graag met lokale leveranciers, mensen die het gebied op hun duimpje kennen en de taal spreken. Dat is het grote voordeel van aangesloten zijn bij Travel Counsellors. Ik maak gebruik van hun wereldwijde netwerk. Ook al heb ik zelf talloze reizen gemaakt, tegen de kennis van een local kan niemand op. Door deze samenwerking kan ik heel direct schakelen, er zit geen reisorganisatie tussen. Zo kan ik de reis tegen een scherpere prijs aanbieden.
Het bieden van 24/7 hulp is nog zo’n voordeel van aangesloten zijn bij Travel Counsellors. Er is een telefoonnummer beschikbaar waar mijn klanten dag en nacht terechtkunnen; een gerust gevoel als u ver van huis bent.

Ik reis met u mee
Gaan mijn klanten op reis, dan ga ik in gedachten altijd met ze mee. Dat gaat onbewust. Het reisschema zit, omdat ik alles van A tot Z heb samengesteld, echt in mijn hoofd. Na afloop heb ik altijd nog even contact. Even horen hoe het was en of alles goed is verlopen. Dat persoonlijke, dat miste ik bij andere reisbureaus waar ik werkte. Dit past veel beter bij mij.

Veel landen gezien
Ik heb een ontzettend leuke baan. Als kind al werd ik gegrepen door dit beroep: de enorme hoeveelheid reisgidsen, die balie…Het had iets magisch! Ook al heb ik nu geen balie, dat gevoel is nooit verdwenen. Reizen zit echt in mijn bloed. Ik heb het geluk dat ik al meerdere landen heb mogen bezoeken. Niet alleen voor mijn werk, maar ook privé. Binnen Europa ben ik in Ierland, Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland, Cyprus, Malta, Turkije en Marokko geweest. Buiten Europa bezocht ik Thailand, Indonesië, Maleisië, Borneo, Singapore, Curaçao, Sint Maarten, de Dominicaanse Republiek en ik ben in een groot deel van Oost-Amerika geweest. Ik vind het ook leuk om klanten te adviseren over reizen met kinderen. Zelf heb ik fantastische herinneringen aan onze rondreizen door Aziatische landen, echt een aanrader!

Waar wilt ú heen?
Geen zin in uren speurwerk op het internet? Wordt u al moe bij de gedachten aan avonden puzzelen met vluchten, huurauto’s en appartementen? Dan is het tijd om mij in te schakelen! Waar u ook heen wilt, ik ga graag voor u op zoek.

Met vriendelijke groet,
Petra Meerman

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven