Petra Meerman


Petra Meerman

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn naam is Petra Meerman. Sinds de middelbare school wist ik het al. Het reisbureau dat is mijn plek. En nu meer dan 20 jaar later en heel veel kennis en reiservaring rijker ga ik onder de vleugels van Travel Counsellors aan de slag als zelfstandig reisadviseur. Als uw persoonlijke reisadviseur kan ik u te woord staan op het moment dat u het beste uitkomt. Hierbij kunt u denken aan de avonduren of in het weekend.

In de afgelopen jaren heb ik verschillende bestemmingen mogen bezoeken zowel privé als met studiereizen via het werk.
Binnen Europa: Ierland, Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland, Cyprus, Malta, Turkije, Marokko. Buiten Europa: Thailand, Indonesië, Maleisië, Borneo,Singapore, Curaçao, Sint Maarten, Dominicaanse Republiek en een groot gedeelte van Oost Amerika.
Een aantal reizen (ook buiten Europa) hebben wij gemaakt met onze kinderen. Er is niets leukers dan rondreizen door Aziatische landen met kleine kinderen.

Stop met het uren surfen over het internet of het bladeren door de vele reisbrochures. Deze taak neem ik u graag uit handen.
Geen uitdaging ga ik uit de weg. Of het nu gaat om een stedentrip, skivakantie, zonvakantie, een cruise of een rondreis door een mooi Aziatisch land of een camperreis door de States? Bij mij bent u aan het juiste adres!
U betaalt niets meer dan bij een reisbureau en ontvangt een exceptionele service van uw eigen persoonlijke reisadviseuse.
Bel mij of stuur mij een e-mail met uw wensen en ik ga graag voor u op zoek.

Met vriendelijke groet,

Petra Meerman

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-33042145

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven