Tiki Taka in de Eastlands

Citytrip Manchester incl. VIP kaartjes Manchester City p.p.

Vanaf

€378

Neem contact op met Petra op 0541-200214 / 06-47773870 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NLWLT8NOV2 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 18/01/2020

Op zoek naar een leuke voetbalreis? Combineer de gezellige studentenstad Manchester met een bezoek aan Manchester City. Sinds enige jaren is het Tiki Taka neergestreken in de Eastlands, in het Etihad Stadium van Manchester City. De ploeg van trainer Pep Guardiola is een genot om naar te kijken met spelers als Kevin De Bruyne, Raheem Sterling en Sergio Agüero.

Beleef Manchester City als VIP en met een goede zitplaats op de lange zijde en verblijf in een hotel van wereldklasse. Wat een luxe! Je hebt voldoende tijd om ook de gezellige stad Manchester te verkennen met zijn vele leuke bars en restaurants.

Vlieg met KLM naar Manchester en verblijf in het stijlvolle Oddfellows on the Park in Cheadle. Dit hotel zorgt voor een sterrenbehandeling. Het hotel bevindt zich in een Victoriaans landhuis middenin een populair park waar je heerlijk kan rondwandelen en genieten van de vele activiteiten in de omgeving.

Wat is inbegrepen

Vlucht Amsterdam-Manchester met KLM, 1 nacht in Oddfellows on the Park in Cheadle in een tweepersoonskamer en een ticket voor Manchester City - Crystal Palace op zaterdag 18 januari (VIP ticket lange zijde Block 209, 210, welkom in de lounge met hapjes en drankjes en een officieel wedstrijdprogramma).


Citytrip Manchester incl. VIP kaartjes Manchester City p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kun je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven