Rein Visser


Rein Visser

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Bent u op zoek naar een fijne vakantie of strak geregelde zakenreis? Door mijn ruim 25 jaar ervaring met het samenstellen van de mooiste reizen bent u bij mij aan het juiste adres!

Waarom zou u nog uw kostbare tijd verdoen met het afstruinen van Internet als u dit ook aan een professional kunt overlaten? Als Travel Counsellor heb ik de beschikking over ca. 70.000 betrouwbare leveranciers, waarvan meer dan 2000 direct door ons zijn gecontracteerd. Op elke bestemming hebben wij onze eigen contacten ter plaatse, die zorgvuldig zijn geselecteerd door onze inkopers en als geen ander de ‘leuke plekjes’ weten te vinden.

Ik heb de beschikking over een uitgebreid netwerk van luchtvaartmaatschappijen, accommodaties, transfer- en autoverhuurmaatschappijen en excursieleveranciers, waaruit ik een onafhankelijke keuze kan maken. Hiermee kan ik de reis op maat en geheel naar uw wensen samenstellen.

“With us it’s Personal” – dat betekent onder andere dat ik graag een afspraak met u maak op een tijd en plaats die u het beste uitkomt, om uw reisplannen te bespreken. U krijgt daarna van mij snel een complete en zeer uitgebreide offerte, waarbij aandacht aan details wordt geschonken.

Ik heb mij in 2013 aangesloten bij Travel Counsellors, omdat deze organisatie de beste garanties voor mijn klanten biedt. We zijn aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en calamiteitenfonds en hebben 24/7 een afdeling die waarschuwt als er ergens in de wereld iets aan de hand is. Hierdoor kan ik snel handelen in geval van calamiteiten: een geruststellende gedachte!

Zelf heb ik bijzondere uithoeken in de wereld gezien. Zo heb ik onder andere rondreizen gemaakt door Indonesië, Vietnam, Maleisië, Zuid-Afrika, Zuidwest-Australië en safari’s in Zimbabwe en Botswana. Natuurlijk ben ik in Londen, Parijs, Berlijn, Rome en Madrid geweest, maar ook in minder bekende steden als Athene, Trier, Lissabon, Edinburgh, Kopenhagen en Malmö. Ook de Spaanse Costa’s, de stranden van Griekenland, Marokko, Italië en de Caribbean heb ik bezocht. Dit jaar bracht ik een bezoek aan Georgië en Thailand. Lees mijn blogs over deze bijzondere landen!

Of u nou aan het strand wilt liggen onder een wuivende palmboom, tijdens een fascinerende rondreis andere culturen wilt ontdekken of actief bezig wilt zijn: neem contact met mij op en ik geef u een vrijblijvend, persoonlijk advies én zorg dat uw vakantie zorgeloos verloopt!


Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-42238396

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven