Welkom op mijn persoonlijke paginaHet doorspitten van stapels reisgidsen helemaal beu? Eindeloos zoeken op internet tot je helemaal gaar bent. Wachten op het reisbureau (niet meer van deze tijd).

Een persoonlijke benadering met iemand die kennis van zaken heeft, heeft de toekomst.
Omdat ik vanuit huis werk, kan ik u een service verlenen die veel verder gaat dan die van de traditionele reisagent (en zeker dan het internet!). Ik ben bereikbaar op een tijdstip dat u uitkomt, dus ook ’s avonds en in het weekend. Zelfs tijdens uw reis kunt u op me rekenen.

Inmiddels 31 jaar ervaring in de reiswereld.

Ik houd van mijn werk en besteed veel aandacht en zorg om een passende reis voor u te vinden. Een reis is een samenkomst van factoren. Alles klopt, heerlijk weer, de mensen, de natuur, cultuur het uitzicht, heerlijk eten. Perfect hotel, de juiste kamer……het mooie uitzicht.
Of het nu een rondreis, strandvakantie of stedentrip is. Of maatwerkreizen samengesteld conform uw wensen. Cruises, golf-, duik- huwelijks-, prachtige treinreizen of bijzondere safari’s. Ook de zakelijke klant kan bij mij terecht voor zijn zakenreis of een incentive in het buitenland. En wat dacht u van een beloningsreis voor uw personeel.

Toegevoegde waarde, zeker weten!

Tijd is kostbaar. Ik kom naar u toe, of we hebben contact per telefoon of mail. Het werk wordt uit handen genomen en de lijntjes zijn altijd kort.

Ik hoop dat u mij hebt gevonden omdat één van mijn klanten mijn visitekaartje of naam aan u heeft gegeven of doorgegeven. Als dat zo is, neem dan gerust vrijblijvend contact op zodat ik u kan helpen bij het realiseren van al uw reisplannen. Een offerte is altijd vrijblijvend!

In het kort nog even de voordelen.
- uw persoonlijke reisadviseur, altijd dezelfde contactpersoon
- deskundig advies
- groot aanbod van reisorganisatie, airlines en reis gerelateerde diensten
- flexibiliteit, 7 dagen per week bereikbaar per email en telefoon
- niet meer urenlang puzzelen op internet
- niet duurder dan bij een regulier reisbureau of op internet
- altijd een prijsvergelijking
- aangesloten bij ANVR en SGR, uw reis is financieel gewaarborgd

Hartelijke groet en graag tot ziens.

Resie

Resie Schuurkes
T : 073 - 850 88 57 M : 06 19 82 98 81
E : resie@travelcounsellors.nl
W : www.travelcounsellors.nl/resie
W: www.reisbureaurosmalen.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven