Adembenemend West Canada

Rondreis West Canada 20 dagen incl. vlucht vanaf €3299 p.p.

Vanaf

€3299

Neem contact op met Resie op 06 19829881 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT31jan1 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 09/06/2020

In 20 dagen rondreizen door het prachtige West Canada, van Vancouver tot de Rocky Mountains, is een onvergetelijke ervaring! Verken met een huurauto de mooie provincies Alberta en British Columbia en verblijf in luxe hotels op de meest adembenemende plekken.

Begin je reis in de hippe stad Vancouver. Verken de bruisende waterfront, ga fietsen in Stanley Park en duik het bruisende Chinatown in. Haal vervolgens je huurauto op, een comfortabele SUV, en rij richting Vancouver Island. Je verblijft de eerste nacht in het pittoreske Victoria met haar Victoriaanse huizen en prachtig natuurschoon. Victoria wordt niet voor niets de Garden City genoemd. De volgende dag vervolg je je route naar Tofino, het perfecte vertrekpunt voor wildlife tours om onder meer zwarte beren en walvissen te spotten.

Rij vervolgens richting de indrukwekkende Rocky Mountains, waar je in het mondaine Whistler geniet van de prachtige vergezichten. Via de vele schitterende nationale parken met watervallen, gletsjers en helderblauwe meren rij je naar het sfeervolle bergstadje Jasper. Maak een excursie naar de Icefields Parkway waar je de Athabasca gletsjer in al haar glorie kan aanschouwen. De route vervolgt richting het pittoreske Banff. Vanuit Calgary vlieg je weer terug naar Nederland.

Wat is inbegrepen

Heenvlucht AMS-YVR en terugvlucht YYC-AMS met KLM (rechtstreeks) – Autohuur 17 dagen Chevrolet Tahoe SUV of vergelijkbaar all-inclusive – 2 nachten in het Century Plaza Hotel & Spa in Vancouver – 1 nacht in het Sandman Hotel & Suites in Richmond (Vancouver Airport) – 1 nacht in het Royal Scot Hotel & Suites in Victoria – 1 nacht in het Pacific Sands Beach Resort in Tofino – 1 nacht in het Aava Whistler Hotel in Whistler – 2 nachten in de Clearwater Lodge in Clearwater – 3 nachten in de Lobstick Lodge in Jasper – 3 nachten in het Banff Rocky Mountain Resort in Banff en 2 nachten in het Clique Airport Hotel in Calgary – Ik stel graag een rondreis samen volledig afgestemd op jouw wensen!


Rondreis West Canada 20 dagen incl. vlucht vanaf €3299 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven