Morena Resort Curacao

11 nachten Curaçao inclusief vlucht vanaf €1608 p.p.

Vanaf

€1608

Neem contact op met Resie op 06 19829881 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NLWLT7FEB1 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 30/05/2020

Het Morena Resort in Jan Thiel (Curaçao) is als modern, luxe en rustig Eco Resort een uniek vakantieverblijf voor iedereen die duurzaam met zijn omgeving om wil gaan. In het Morena Resort staan mens en natuur centraal. Het resort heeft, als enige Eco Resort op Curaçao, een gouden ‘Green Key Award’ én een gouden Travel Life Award van twee internationaal erkende milieukeurmerken.

In de warme, smaakvolle villa’s en appartementen die van alle gemakken zijn voorzien gaan comfort en duurzaamheid hand in hand. Voor de bouw van het resort zijn bewust duurzame, milieuvriendelijke materialen van fair trade coöperaties in de regio gebruikt en allerlei milieubesparende technieken toegepast. Ieder gastenverblijf heeft bijvoorbeeld een zonneboiler op het dak, die slechts met 1 uur zon de hele dag warm water verschaft.

Curaçao is een warm en gezellig thuis weg van huis. Het hele jaar door kun je genieten van het aangename klimaat en de stralende zon. De passaatwind zorgt voor een aangenaam briesje.

Het is hét eiland als je op zoek bent naar hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Met haar authentieke bevolking, kleurrijke cultuur en historische panden aan de Handelskade in Willemstad, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Kom naar ‘Dushi Curaçao’ om te relaxen en bij te komen. Of ga erop uit en ontdek het eiland. Beklim de Christoffelberg vroeg in de ochtend en kijk uit over het schitterende Christoffelpark en een groot gedeelte van het eiland. Bezoek landhuizen, dans de passievolle salsa en drink een cocktail op een hip strand of eet een pastechi bij een snèk. Doe alles. Doe niets. Doe het Right Now in Curaçao.

Op Curaçao hoef je je geen seconde te vervelen. Lig je het liefst aan het strand om te genieten van zon, strand en zee? Prima, want daar is het eiland uitermate geschikt voor. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook heel goed wakeboarden, waterskiën, zeilen, kajakken, jetskiën, windsurfen en kitesurfen. Daarnaast behoort Curaçao door haar magische onderwaterwereld tot een van de meest populaire hotspots voor duiken en snorkelen.

Wat is inbegrepen

Retourvlucht AMS-CUR met KLM (economy) - 11 nachten in het Morena Resort in Jan Thiel gebaseerd op 2 personen in een Breeze appartement.


11 nachten Curaçao inclusief vlucht vanaf €1608 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven