Amalfitaanse kust

Resie Schuurkes on 10 June 2012

Deel dit:

Het klinkt vast voor veel mensen heel bekend: dat je een reis wilt zoeken en boeken, een avond achter internet zit en dan door de bomen het bos niet meer ziet. Zo ging het bij mij ook.

Tot Resie op mijn pad kwam. Ik gaf een lijstje met mijn wensen aan haar door en na een paar dagen kwam ze met waanzinnige voorstellen. Ik heb met mijn twee zussen en mijn moeder een geweldige week aan de Almafitaanse kust doorgebracht. Wat een betoverend mooie, pure en ruige omgeving. Alles is daar adembenemend.

Italië is het mooiste land van Europa, en de Amalfitaanse en Sorrentaanse kust is het mooiste stuk van Italië. De accommodatie was schitterend en had uitzicht op zee, en de eigenaresse was zeer gastvrij. Eten in Zuid-Italië is puur, simpel maar zo lekker. Met onze huurauto hebben we veel gereden langs de kronkelige kustlijn. Wil je niet in de auto, dan gaat er vanuit een heleboel plaatsen een boot, die je naar alle mooie plekjes, zoals Capri, Amalfi, Positano, Sorrento etc. brengt.

Resie heeft voor ons de accommodatie, de vliegreis, de autohuur, de verzekering en zelfs het parkeren op Schiphol geregeld. Geweldig!!

Resie dank voor alles, Simone Koning Nijmegen

Deel dit:

Terug Naar Boven