Australie down under in combinatie met Hongkong

Resie Schuurkes on 30 June 2012

Deel dit:

De reis begon met een eerste stop in Hongkong. Daar verbleven we 3 dagen. Een stad van extremen, een geweldige ervaring. Het ticket naar Australie via Hongkong vlogen we met Cathay Pacific. Vliegtarieven verschillen onderling gigantisch qua prijs en aanbod. Omdat we op tijd hadden geboekt konden we gebruik maken van een goede aanbieding. We kwamen aan in de ochtend en konden 's middags pas het hotel in. Ieder die 's ochtends aankomt kan beter een extra overnachting vooraf boeken. Dan kun je wel meteen je kamer in

Australië was met de camper van Apollo één groot avontuur. Wij zijn gedurende de Australische winter van Noord (Cairns) naar zuid langs de kust gereden om uiteindelijk te eindigen in Sydney. . Deze route wordt veel gedaan met kinderen.Veel kilometers, afhankelijk van de tijd die je hebt in Australie kun je ook een combinatie maken met binnenlandsevluchten.

Ons hotel in Sydney lag midden in de wijk de Rock's, op loop afstand van de Harbour Bridge, het Opera house en het centrum van de stad. Met een weekkaart voor het openbaar vervoer kom je in Sydney overal. De Zoo in Sydney was alleen al qua ligging de moeite waard om te bezoeken. Kortom het was in één woord ' perfect' .

Rosalie Timmers Nijmegen

Deel dit:

Terug Naar Boven