Groepsreis Istanbul

Resie Schuurkes on 02 October 2010

Deel dit:

Stedenreis Istanbul singlesverenigingen SdA (=Société des Amis) en ABC-Amice Van zaterdag 2 t/m donderdag 7 oktober 2010

Beste Resie,

Dank je voor je enorme inzet en persoonlijke betrokkenheid bij het (mede-) organiseren van deze fantastische reis! Vanaf het eerste contact heb je voor ons gezocht naar de meest gunstige vliegtijden en maatschappij en een leuk hotel in het oude stadsgedeelte met de ‘highlights’ op loopafstand. En je kwam uit de bus met de meest aansprekende en gunstige aanbieding. Bovendien voorzag je ons van veel informatie en regelde een prima Nederlands sprekende gids!! Kortom: het succes van deze reis is mede op jouw conto te schrijven….chapeau daarvoor!!

Ik kan je als TRAVEL COUNSELLOR bij iedereen aanbevelen of je nu individueel of per groep een reis wil ondernemen! Onderstaande impressie van één van de reisdeelnemers spreekt boekdelen!

Met vriendelijke groet en mogelijk tot een volgende reis! Henk Leijssen

Zes dagen Istanbul

We zijn met een groep mensen zes dagen in Istanbul geweest, een heerlijke vakantie. Veel gezien, veel beleefd, veel van elkaar en de omgeving genoten. Ik geef er een impressie van:

Z ien dat er een oproep in de ABC gids staat. E r zijn gelukkig nog plaatsen over S amen voor ze eerste keer, bij Bart.

D ocumentatie, boekjes, foto´s plattegrond. A freizen naar Istanbul G roepssamenstelling is prima, ongeveer 50 50, mannen en vrouwen. E rbil hotel, oosters en westers tegelijk N u nog afwachten wat voor weer we hebben

I ndrukwekkend; moskeen minaretten, Bosporus. S tad om in onder te dompelen, geuren, geluiden, heel veel mensen. T urbulent en levendig, tot in de kleine uurtjes A ziatisch en Europees, blauw in alle tinten, geluiden die je nergens anders hoort. N etwerk van straten, snel vertrouwd. B lijf bij elkaar, `kijken, kijken niet kopen` U iteenlopende indrukken, niet te beschrijven, je moet er heen!!! L eiding bedankt voor een geweldige week!

Deel dit:

Terug Naar Boven