Het villa leven op Gran Canaria met kinderen en kleinkinderen

Resie Schuurkes on 12 October 2019

Deel dit:

Met kinderen en kleinkinderen verblijven in een heerlijke vakantievilla aan het strand tijdens de herfstvakantie van 2019.

Dit is zo leuk beschreven, toen ik de opdracht kreeg in maart 2019 om een villa te zoeken voor 11 personen voor de herfstvakantie wist ik niet dat het zo'n succes zou worden. De ene villa is de andere niet. Ligging, omgeving, aantal slaapkamers, aantal badkamers, beschikbaarheid, zwembad (verwarmbaar) geschikt voor kleintjes en grotere kinderen.

Ik ging op zoek, vond deze villa en dacht: "Yesssss" dit moet een goeie keuze zijn. En zo geschiedde..... De locatie, de ligging en de faciliteiten klopten allemaal.

Verblijf villa van 12-19 oktober met 11 personen.

Onze meest onvergetelijke vakantie ooit hebben wij beleefd tijdens de herfstvakantie van 2019. Wij brachten met ons volledige gezin inclusief de (klein)kinderen, in villa S. Gran Canaria. In totaal waren we met elf personen waarvan zeven volwassenen en vier kinderen in leeftijd variërend van anderhalf tot acht jaar.

Onze verwachtingen waren toen we boekten hooggespannen maar de werkelijkheid heeft wat ons betreft echt alles overtroffen. Alles wat beloofd werd/wordt is meer dan waargemaakt en alle ingrediënten zijn aanwezig om er een geslaagd verblijf c.q. geslaagde vakantie van te maken. Natuurlijk moet je zelf voor de sfeer zorgen maar de entourage is een belangrijk onderdeel van het welbevinden. Nou villa S. heeft voor elk wat wils en biedt echt alle gemakken en mogelijkheden. Privacy voor degene die zich even terug wil trekken, vier badkamers, drie keukens waarvan één buitenkeuken, meer dan voldoende ligbedden en zitstoelen of loungebedden/zithoek, mooi en groot overdekt terras. Goede handdoekenservice, vaatwasser(s), koelkasten, diepvries. Via de tuindeur sta je meteen op de kilometerslange wandelboulevard, zandstrand op vier minuten lopen, supermarktje en een paar leuke restaurantjes op loopafstand. Maar last but zeer zeker not least het, tegen bijbetaling verwarmd zwembad. Deze voorziening heeft er wat ons betreft voor gezorgd dat het gehele gezin zich dag in dag uit prima heeft vermaakt op 5***** niveau. Wat is er gezwommen, geravot en gein getrapt, dat is niet te filmen maar hebben we uiteraard (naast het nemen van enorm veel foto’s) wel gedaan ??. Later op de dag samen een Après swim borrel en de dag evalueren. Daarna een heerlijke BBQ bereiden op, aan en in de buitenkeuken (rooster is overigens erg aan vervanging toe), spelletjesavonden en bijtijds naar bed. De frisse zeelucht en de dagelijkse beweging op de boulevard en in het zwembad zorgden er voor dat de snaveltjes en oogjes bijtijds dicht gingen.

Kortom voor iedereen die eens wat anders wil dan een hotel of appartement en samen met het hele gezin of familie de banden aan wil halen of versterken, is Villa S. een niet te missen aanrader.

Groet Harrie e Dorine Rosmalen

Deel dit:

Terug Naar Boven