New York SOHO

Resie Schuurkes on 30 April 2012

Deel dit:

Onze reis naar New York was een supertrip. Wij vlogen met KLM en zaten in het Holiday Inn ( een net hotel) in de wijk SOHO. Een leuke wijk met veel eettentjes en winkels.

Het ontbijt was niet inbegrepen, maar hebben wij er bij genomen, omdat het in buffetvorm was en minder tijd kostte dan buiten de deur iets te moeten gaan zoeken.

Onmisbaar is de New York pas, die wij erbij hadden geboekt: Je hebt overal vrij entree ( en die zijn zeer prijzig) en bovendien hoef je niet in de vaak lange rijen te wachten, er is nl. een pashoudersrij. We maakten vooraf een wensenlijst van alle dingen die we wilden zien en die we wilden doen. Per dag maakten we een planning. Tijdens deze 7-daagse trip hebben we heel veel gezien en gedaan: De mooie musea MOMA en Guggenheim, Rockefellercenter en Empire Statebuilding, het indrukwekkende Ground Zero.

Maar ook gevaren op de Hudson en gefietst in het Central Park en een voorstelling in het theater gezien van de BLUE MAN GROUP, geweldig.

Met de metro ben je snel op de plaats van bestemming. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam, het eten is heerlijk, maar de porties zijn erg groot. Je moet wel rekening houden met Tax = 4 % en bedieningsgeld = 18-20 %. Samenvattend: een geweldige reis om nooit te vergeten en een stad om zeker nog eens te bezoeken en wederom goed verzorgd door Resie Schuurkes, die alles voor je uitzoekt, die je altijd kunt bellen als iets niet duidelijk is, die je zeer bruikbare tips geeft en dat is heel wat waard.

Dorthy van Brakel

Deel dit:

Terug Naar Boven