Privereis honeymoon Thailand

Resie Schuurkes on 19 July 2010

Deel dit:

Na veel zoeken op Internet en in verschillende reisbrochures wisten we echt niet meer wat we wilden voor onze honeymoon. Op advies van familie hebben we toen contact opgenomen met Resie.

Resie is op een avond bij ons gekomen en heeft goed geluisterd naar wat we wilden. Na enkele dagen kwam zij met het voorstel: Thailand! Hier hadden we allebei niet eerder aan gedacht. Dit omdat we wat vooroordelen hadden over Thailand. Het programma dat Resie voorstelde paste precies bij ons: cultuur, ontspanning en luxe. Het contact met Resie hebben wij als erg prettig ervaren. Door op deze manier onze te boeken voelden we ons als V.I.P. behandelt, maar dit zie je gelukkig niet terug in de prijs!

Op 19 juli 2010 zijn we vertrokken naar Bangkok, waar we ontvangen werden door onze gids. Zij heeft samen met een chauffeur het hele programma in Bangkok en Kanchanaburi met ons doorlopen. We hadden luxe privebusjes met airco en kwamen op de meest mooie plekken, waar je zelf als toerist niet snel op af zou stappen. De laatste 8 dagen hebben we heerlijk doorgebracht op het mooie eiland Koh Samui! We hadden een prachtig hotel met eigen jacuzzi!

Door deze privéreis hebben we echt nergens zorgen over gehad. Alles werd voor ons geregeld, zelfs het inchecken! Kortom: Dit is dus zeker voor herhaling vatbaar! Bas en Charity Timmers

Deel dit:

Terug Naar Boven