Rike van den Beld-van Dijk


Rike van den Beld-van Dijk

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Bent u toe aan vakantie? Zoekt u iemand die uw reis van A tot Z kan regelen en al uw zorgen overneemt en dat tegen een eerlijke, scherpe prijs? Kijk dan gauw verder op mijn website en laat u meenemen naar prachtige bestemming en zoveel meer…..

Mijn naam is Rike van den Beld-van Dijk, moeder van 2 prachtige kids, sportief, hou van koken, bakken en reizen! Al sinds 1998 ben ik werkzaam in de reisbranche. Sinds 2008 werk ik als zelfstandig en onafhankelijk reisadviseur.

Als uw persoonlijke Travel Counsellor heb ik een passie voor reizen en staat u op de eerste plaats. Ik ben trots op de service die ik u mag en kan geven. Ik hoop dan ook dat ik aan al uw verwachtingen voldoe en u de service kan bieden die u van mij had verwacht.

Door mijn werkverleden heb ik het geluk, dat ik veel interessante plekken op onze wereldbol heb mogen ontdekken. De opgedane ervaring is natuurlijk ook van onschatbare waarde tijdens het adviseren van de klant. Speciale bestemmingen met net dat beetje extra, persoonlijk geïnspecteerde accommodaties en nuttige tips, hierdoor kan ik uit eigen ervaring aan u adviseren. En mocht onverhoopt de persoonlijke kennis met betrekking tot een bestemming niet aanwezig zijn, dan zijn er nog altijd de collega Travel Counsellors wereldwijd die wellicht wel die kennis bezitten.

Zoals de meeste mensen toch wel een favoriet land of continent hebben, ben ik daar geen uitzondering in. Rike: “Azië sluit ik in mijn hart. Als ik er ben, voelt het vertrouwd, alsof ik thuis kom. De smeltkroes van culturen en religies, de gastvrije mensen, prachtige natuur en kruidige gerechten maken dat ik verliefd ben op dit oosterse continent. Eens in je leven moet je in Azië geweest zijn.”

Ik zal mij voor 100% inzetten om de meest geschikte reis samen te stellen, een reis waar niks aan ontbreekt, want uw reis is mijn passie.

U kunt mij uw vakantiewensen telefonisch of per email doorgeven, maar ik kan ook bij u langs komen om samen uw reiswensen te bespreken. Omdat ik vanuit huis werk, ben ik ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar.

Als u nog vragen heeft of leuke tips wilt ontvangen, hoor ik het graag van u.
En uiteraard zie ik al uw reiswensen graag tegemoet!

Zonnige groet,

Rike

Rike@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0342-434377 / 06-23837135

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven