Autorondreis door de Peloponnesos

14 daagse rondreis vanaf €1469,- p.p.

Vanaf

€1469

Neem contact op met Rob & Bram op 06-48370103 / 06-13263471 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: WLT17juli voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 01/10/2020

Altijd al eens een rondreis willen maken door de schilderachtige Peloponnesos? Geniet 14 dagen lang van de perfecte combinatie tussen stad, strand en natuur. Van het stadsleven in Athene tot het strand in Koilás en van natuur in Taygetus tot historie van het oude Olympia, je vindt het er allemaal.

PROGRAMMA

Dag 1 - 3: Athene
Bij aankomst haal je de huurauto op bij de airport. Je start de reis in Athene waar je je onderdompelt in het stadsleven van deze Griekse hoofdstad en slaapt in het Moderne The Duke Boutique Suites.

Dag 4 - 5: Koilás
Rij met de huurauto naar Sunny Place Resort in Koilás waar je na 3 dagen stad bijkomt op het privé stand.

Dag 6 - 7: Nauplion
Na wat dagen relaxen is het tijd om een andere omgeving te verkennen; door naar Nauplion. Hier geniet je van de luxe Frunze Luxury Apartments en het mooie Nafplio Syntagma-plein.

Dag 8 - 9: Taygetus
Tijd voor natuur! Je vervolgt je weg naar het Ilaeira Mountain Resort gelegen op de berghelling van Taygetus. De uniek ingerichte appartementen liggen midden in de natuur, adembenemend mooi. Ga wandelen en verken de omgeving.

Dag 10 - 11: Olympia
Daarna is het tijd voor wat historie. Rijd verder naar Olympic Village Hotel & Spa waar je vanuit het hotel uitzicht hebt op de archeologische vindplaats van het oude Olympia.

Dag 12 - 14: Itamos
Sluit de reis af in de Elatos Resort & Health Club. Geniet hier midden in de bergen van de fantastische omgeving en je eigen luxe chalet.

Prijs is gebaseerd op twee personen met vertrek op 11 september 2020 voor een 14-daagse rondreis inclusief vlucht Amsterdam-Athene met Transavia, 10 dagen autohuur (Ford Focus of vergelijkbaar) met all-in dekking en alle bovengenoemde hotelovernachtingen.

Wat is inbegrepen

Prijs is gebaseerd op twee personen met vertrek op 11 september 2020 voor een 14-daagse rondreis inclusief vlucht Amsterdam-Athene met Transavia, 10 dagen autohuur (Ford Focus of vergelijkbaar) met all-in dekking en alle bovengenoemde hotelovernachtingen.


14 daagse rondreis vanaf €1469,- p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven