Welkom op mijn persoonlijke pagina


Hartelijk welkom,

Ron Bar-El - Uw Persoonlijke Travel Counsellor

Met uw bezoek op deze website heeft u nu al een eerste stap gezet voor een onvergetelijke vakantie of perfect geregelde zakenreis, die met veel persoonlijke aandacht voor u en/of uw familie op maat gemaakt zal worden.

Bij u thuis, op kantoor of op een andere door u gekozen locatie en tijd gaan wij allereerst samen zitten onder het genot van een drankje en nemen wij de tijd om u en uw reispartners goed te leren kennen.

Ik luister goed naar uw wensen, eisen, dromen, en in het bijzonder uw verwachtingen.

Met een door u goedgekeurde opdracht met daarin deze wensen en eisen, ga ik aan het werk om u dromen en verwachtingen waar te maken.

Wie ben ik ?

Ron : 23 jaar ervaring in management van 5 sterren hotellerie, 10 jaar hospitality consultancy waarbij zeer veel landen bezocht, in honderden hotels verbleven, en altijd tot doel klanten de best mogelijke service te geven.

Mijn echtgenote Britta die mij veel met het bedrijf helpt :
Vele jaren ervaring in de 5 sterren hotellerie, in toerisme gewerkt als grondstewardess en standplaatshost, kinderopvang en het managen van een uiterst succesvolle Bed and Breakfast.

Samen hebben wij vele jaren in het buitenland gewoond en gewerkt (Israël, Egypte, Duitsland en België) en hebben gezamenlijk zowel zakelijk als privé vele landen bezocht.

Ook zijn wij beiden ANVR gecertificeerde reisbegeleiders en kunnen dan ook U en eventuele groepen begeleiden.

Dank voor uw tijd om mij te leren kennen.

Mag ik u binnenkort ook u tot 1 van mijn gewaardeerde vaste klanten/vrienden rekenen.

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Summer

22-1-2021

What will your summer story be

Brand Movie

22-1-2021

Long Version

2121

22-1-2021

21 ideas 2021

My TC

22-1-2021

My TC

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven