Ron & Britta Bar-El


Ron & Britta Bar-El

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Hartelijk welkom,

Ron en Britta Bar-El - Uw Persoonlijke Travel Counsellors uit Bergen(NH)

Met uw bezoek op deze website heeft u nu al een eerste stap gezet voor een onvergetelijke vakantie of perfect geregelde zakenreis, die met veel persoonlijke aandacht voor u en/of uw familie op maat gemaakt zal worden.

Bij u thuis, op kantoor of op een andere door u gekozen locatie en tijd gaan wij allereerst samen zitten onder het genot van een drankje en nemen wij de tijd om u en uw reispartners goed te leren kennen.

Wij luisteren goed naar uw wensen, eisen, dromen, en in het bijzonder uw verwachtingen.

Met een door u goedgekeurde opdracht met daarin deze wensen en eisen, gaan wij aan het werk om u dromen en verwachtingen waar te maken.

Wie zijn wij?

Ron : 21 jaar ervaring in management van 5 sterren hotellerie, 10 jaar hospitality consultancy waarbij zeer veel landen bezocht, in honderden hotels verbleven, en altijd tot doel klanten de best mogelijke service te geven.

Britta : Vele jaren ervaring in de 5 sterren hotellerie, in toerisme gewerkt als grondstewardess en standplaatshost, kinderopvang en het managen van een uiterst succesvolle Bed and Breakfast.

Samen hebben wij vele jaren in het buitenland gewoond en gewerkt (Israël, Egypte, Duitsland en België) en hebben gezamenlijk zowel zakelijk als privé vele landen bezocht.

Ook zijn wij beiden ANVR gecertificeerde reisbegeleiders en kunnen dan ook U en eventuele groepen begeleiden.

Dank voor uw tijd om ons te leren kennen.

Wij zijn er absoluut zeker van dat wij ook u binnenkort tot 1 van onze gewaardeerde vaste klanten/vrienden mogen rekenen.

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-33395721 / 06-28730272

Terug Naar Boven