Eenentwintig voor 21 - Avontuurlijke vakanties -

Sabina van Cruchten-Huyskens on 23 February 2021

Deel dit:

Nu zitten we met z’n allen veel thuis. Straks als we weer op pad mogen dan hebben we meer dan ooit behoefte aan belevenis. Op zoek naar avontuur dus! Natuurlijk staan deze avontuurlijke reizen ook in onze Eenentwintig voor 21-lijst. Ik heb drie reisideeën voor een op en top avontuurlijke vakantie uitgelicht.

Een exclusieve avontuurlijke reis door Schotland

Tijdens deze exclusieve reis leer je Schotland kennen op zijn mooist. De reis begint in de prachtige stad Edinburgh. Hier ga je samen met een privégids op verkenning. Natuurlijk proef je hier de meest bijzondere whiskey. Vervolgens rijd je per huurauto naar de beroemde Highlands van Schotland. Je komt o.a. door het Cairngorn Nationaal Park en Torridon, indrukwekkend hier is de spectaculaire natuur. Je verblijft in een exclusieve accommodatie waar je de mogelijkheid hebt om pijl- en boog, te schieten, te kajakken op zee of kleiduifen te schieten. Hierna staat een verblijf op Isle of Skye op het programma. Hier ga je op pad, op zoek naar eetbare wilde ingrediënten in de natuur. Vervolgens vertrek je per boot, samen met een privégids, drie dagen naar de honderden eilanden van het Hebrides-archipel. Je rijdt over de Road to the Isles naar de omgeving van Inverness, waar je in een heus kasteel overnacht. Via de dramatische bergkammen van Glencoe volgt een prachtige zweefvlucht over Loch Lomond waarna je je laatste sublieme overnachting in Glasgow hebt. Vanuit Edinburgh keer je weer terug van een reis om nooit te vergeten, vol unieke ervaringen.

Duitsland, maar dan anders.

Tijdens deze reis ga je op avontuur in het Zwarte Woud. In 11 dagen lang ontdek je per auto het zuidwesten van Duitsland. Dit gebied staat bekend om de schattige en historische stadjes en overweldigende natuur. Onder begeleiding van een lokale gids leer je ook de grote steden Frankfurt en Stuttgart kennen. In Stuttgart breng je een bezoek aan de omliggende wijngaarden, waar uiteraard een paar wijntjes en lokale delicatessen geproefd kunnen worden. Het hoogtepunt van deze reis in het magische Zwarte Woud is het verblijf in een schitterende accommodatie, die als perfecte uitvalsbasis dient om de mooie plekken in het woud te ontdekken. Natuurlijk zijn er tal van mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Routes langs mooie plekken zijn volop beschikbaar.

Noordkaap-avontuur

Het hoge Noorden is gemaakt voor avontuur!. IJsrijden, hondensledes, rendieren, een ijsbreker, walvissafari, het Noorderlicht en niet te vergeten een ijshotel. Een kleine greep uit hetgeen je meemaakt tijdens deze bijzondere reis naar de Noordkaap. In Oslo staat een 4X4 SUV voor je klaar. Nee, niet de snelste manier om de Noordkaap te bereiken, maar wel dé (beste) manier om op bijzondere wijze dit continent te bereiken. Je zult veel zien, want er staan tijdens deze reis, veel excursies gepland. Daarnaast hou je voldoende tijd over om je eigen plan te trekken. Je zult veel bijzondere ervaringen opdoen tijdens deze avontuurlijke reis.

Uiteraard zijn er nog veel meer andere avontuurlijke reizen te boeken. Meer weten? Vraag mij naar de mogelijkheden.

Reizen mijn passie!

0628321557 sabina@travelcounsellors.nl

Deel dit:

Terug Naar Boven