Eenentwintig voor 21 - Excursies -

Sabina van Cruchten-Huyskens on 16 February 2021

Deel dit:

Als we straks weer op reis mogen, dan hebben we veel in te halen! Hoe leuk is het dan om ook alvast je excursies te regelen. Je kunt hierdoor op een heel leuke manier nog beter kennismaken met het land waar je naar toe gaat. Net dát beetje extra om je reis onvergetelijk te maken. Ook voor deze excursies kun je bij mij terecht. Hieronder alvast een aantal van mijn favoriete excursies. Een trend die op nummer 10 staat in onze eenentwintig voor 21-lijst.

Portugese kookcursus in Lissabon Koken is leuk! In Portugal is het een belangrijk onderdeel van de cultuur, de geschiedenis en het dagelijks leven. Portugese gerechten zelf leren koken? Dat kan tijdens een kookles van de locals! In hartje Lissabon kook je in een prachtige keuken je eigen authentieke Portugese maaltijd. De kookles duurt 3 uur. Leer het verhaal achter de recepten kennen en ontdek de geheimen van de Portugese culinaire tradities. Aansluitend is er een diner waar je van je eigen gemaakte gerechten kunt genieten. Uiteraard ontvang je ook de recepten. Je kunt de gerechten dan thuis nog eens maken, waardoor je nog langer kunt genieten van een heerlijk vakantiegevoel!

Skip-the-line …. Tijdens een reis valt er zo veel te zien en te ontdekken, in een rij staan is daarom zonde! Graag bekijk ik voor je bij welke populaire bezienswaardigheden en musea het mogelijk is om de lijn te skippen. Graag boek ik dan vooraf al de tickets voor je. Je mag dan ter plaatse de rij voorbij lopen zodat je een stuk sneller de mooiste pareltjes ter wereld kunt ontdekken. Van de Basiliek in Venetië en het Koninklijk Paleis in Madrid tot het Louvre in Parijs en het 9/11 Memorial in New York, je kunt het zo gek niet bedenken. Beslist aan te raden!

Excursies dichtbij huis Wist je dat ons eigen mooie land ook genoeg leuke excursies te bieden heeft? Leer je omgeving eens kennen op een andere manier! Maak bijvoorbeeld eens een fietstour door Amsterdam. Dat kan nu zonder massa’s toeristen en is dus leuker dan ooit. Ga op ontdekkingstocht in Delft of boek een privé wandeltour door Leiden. Over de grens in België kun je Brugge verkennen met een fietstaxi of laat je rondleiden in Brussel. Uiteraard ben ik op de hoogte van de huidige maatregelen en kan ik bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Helikoptertour Dubai Een echte unieke ervaring in Dubai is een helikoptertour. Zie deze overweldigende stad vanuit de lucht. Verruil de drukke straten voor een onbelemmerd zicht op het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa. Heb een prachtig uitzicht op de bruisende Dubai Marina met zijn superjachten. Laat je piloot je over de uitgestrekte Palm Jumeirah vliegen voor het beste uitzicht op de Atlantis. Zo bijzonder!

Benieuwd naar de andere excursiemogelijkheden? Ik weet ze te winden.

Reizen mijn passie!

0628321557 sabina@travelcounsellors.nl

Deel dit:

Terug Naar Boven