Eenentwintig voor 21 - Once in a Lifetime -

Sabina van Cruchten-Huyskens on 12 March 2021

Deel dit:

Straks mogen we weer reizen. Wie weet misschien is het dan wel tijd voor die ene unieke once in a lifetime reis waar je al zo lang van droomt. Zo’n bijzondere reis heeft natuurlijk wel professioneel advies nodig. Ik heb contacten in landen over de hele wereld en weet jouw reis hierdoor nog specialer te maken. Daarnaast ben je zeker van mijn service zowel voor, tijdens en na de reis. Ik boek alle reizen op een veilige en vertrouwde manier. Laat mij je helpen, zodat je je droom waar kunt maken. In deze eenentwintig voor 21-lijst deel ik alvast een aantal bucketlist reizen met je.

Vietnam om nooit te vergeten

Wat dacht je van die ultieme reis naar Vietnam? Slaap in de meest luxe hotels en geniet van de gastvrijheid van de locals. Je rondreis door dit mooie land begint met een tour op een vintage Vespa. De ervaren chauffeurs nemen je mee naar het drijvende dorp Banana Island, de lokale markt en een traditionele theemeester. Dan reis je verder naar HaLong Bay waar je ’s werelds meest spectaculaire natuurwonderen met eigen ogen kunt aanschouwen. Met een speedboot word je naar een luxe schip gebracht. Hier vandaan heb je een overweldigend panoramisch uitzicht. Als je denkt dat je de hoogtepunten van je reis gehad hebt, dan heb je het mis! Ook een Tai Chi-sessie, een jeeptour, een fietstocht en spadagje behoren nog tot de mogelijkheden.

Luxe aircruise Antarctica en Chili

Chileense wijnen en de Antarctische poolcirkel, meer hoef je niet te zeggen, dit is een droomreis! De poolcirkel aircruise is een van de meest avontuurlijke expedities die er zijn. Het is een uitdaging, want je doel is om te proberen de Antarctische poolcirkel te bereiken. Deze bevindt zich op ongeveer 66 ° ten zuiden van de evenaar. Het expeditieteam regelt elke reis afzonderlijk, want je bent van veel factoren afhankelijk. Het Antarctische weer is doorslaggevend. Elke dag van de expeditiecruise is anders en vol met bijzondere activiteiten om Antarctica te ontdekken. De reis begint in de hoofdstad Santiago de Chile met een een privé stadstour. En dan begint je 10-daagse Antarctica expeditie aircruise aan boord van Ocean Nova. Op King George eiland, je eerste bestemming arriveer je per vliegtuig. Je gaat op verkenning bij het Frei Station Chili en Bellingshausen station van Rusland om daarna aan boord te gaan van je expeditieschip. De komende dagen vaar je tussen met ijs gevulde fjorden en langs spectaculaire ijsbergen, terwijl je geniet van het gezelschap van zeevogels, pinguïns, zeehonden en walvissen. Per Zodiacs bezoek je de Zuidelijke Shetlandeilanden en de westkust van het Antarctisch Schiereiland. Je sluit de reis af bij het wijngebied van de Casablanca vallei in Chili. Hier kom je even tot rust en geniet je onder het genot van een goed glas wijn van de laatste dagen van deze once in a lifetime experience!

Ultieme romantiek in de Orient-Express

Gelijk bij de eerste stap aan boord weet je, deze legendarische Venice Simplon-Orient-Express doet de glorietijd van het reizen per trein herleven. In de prachtig glimmende rijtuigen van dit 'Grand Hotel op Wielen' geniet je van alle comfort en luxe. Begin vorige eeuw was deze manier van reizen slechts voorbehouden aan royals, aristocraten, filmsterren en schrijvers. Hoe luxe wil je het hebben? Je persoonlijke steward serveert het ontbijt en de afternoon tea in je compartiment. Als de avond valt drink je onder het genot van live pianomuziek, een cocktail in het barrijtuig. Stap op in de stad van de liefde, Parijs en trein vervolgens langs de mooiste landschappen van Europa. Uiteindelijk stap je weer uit in het altijd romantische Venetië.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden? Samen met jou stel ik graag die ene once in a lifetime reis, die aansluit aan jouw wensen.

Reizen mijn passie!

0628321557 sabina@travelcounsellors.nl

Deel dit:

Terug Naar Boven