Eenentwintig voor 21 - Safari -

Sabina van Cruchten-Huyskens on 18 March 2021

Deel dit:

Een safari is echt een reis die veel voorkomt op een bucketlist. Als het straks weer kan is een safari misschien wel dé reis die je wilt gaan maken. Ik kan je hierin goed adviseren en je net dat beetje extra bieden. Altijd fijn wanneer je de reis van je dromen wilt gaan maken. Wil je niet langer wachten en al een voorproefje nemen op een buitenlandse safari? Geloof het of niet in Nederland is een safari ook mogelijk! Laat je inspireren door onderstaande mogelijkheden.

Een beetje Afrika vlak bij huis

Blijf overnachten in het unieke Safari Resort Beekse Bergen. Slaap letterlijk tussen de wilde dieren en word één met de natuur. In bijna alle accommodaties heb je direct zicht op de bijzondere dieren. Word wakker van het gebrul van een leeuw of ontbijt samen met nieuwsgierige giraffen! Natuurlijk biedt het Safari Resort meer dan alleen de dieren. Je kunt de hele dag allerlei leuke activiteiten doen. Tal van mogelijkheden zijn er in de natuur. En te denken van een zwemsafari in het junglebad. Een unieke safari ervaring voor het hele gezin in ons eigen Nederland.

10-Daagse Safari Zimbabwe

De foto zegt al meer dan 1000 woorden… Zimbabwe is een van de mooiste vakantiegebieden in Zuidelijk Afrika. Tijdens deze 10-daagse Fly-In safari zie je de schoonheid van het Hwange National Park, kun je ontspannen aan de oevers van Lake Kariba en verken je het spectaculaire landschap van Mana Pools National Park. Dompel je onder in alles wat dit afwisselende land te bieden heeft en sta oog in oog met het vele wild tijdens deze geweldige safaribeleving!

Golf en Safari

Golfen en safari, wist je dat deze twee totaal verschillende activiteiten heel goed te combineren zijn?! Zowel Kenia als Tanzania bieden de unieke mogelijkheid om je favoriete sport te beoefenen, op safari op zoek te gaan naar de Big Five én te kunnen nagenieten op de hagelwitte stranden van de Keniaanse kust of het tropische eiland Zanzibar. Ook Oeganda biedt mogelijkheden voor een mooie reis waarin je golf en safari combineert.

Nieuwsgierig geworden? Ik praat je graag bij over de mogelijkheden.

Reizen mijn passie!

0628321557 sabina@travelcounsellors.nl

Deel dit:

Terug Naar Boven