Eenentwintig voor 21 - Vakantie in de natuur -

Sabina van Cruchten-Huyskens on 03 February 2021

Deel dit:

Vakantie in de natuur

Weg van de massa en gezonde lucht inademen. In deze roerige tijd zijn wij natuurschoon meer dan ooit gaan waarderen. Natuurreizen winnen daarom meer en meer aan populariteit. De natuur is enorm veelzijdig, laat je dus verrassen door alle mogelijkheden die ik voor je heb. Op nummer 8 in onze eenentwintig voor 21-lijst dit mooie thema.

De wijngaarden van Zuid-Afrika Natuur, rust en culinair genieten, dat vind je in Clermont in het prachtige Zuid-Afrika. Deze stijlvolle en landelijke bed & breakfast ligt op een historische wijngaard en fruitboerderij in het hart van de Franschhoek-Vallei. Hier gaat je hart sneller kloppen. Clermont biedt fantastische luxe accommodaties omgeven door bergen, op slechts een paar minuten lopen van schilderachtige dorpjes. De accommodatie is kleinschalig en beschikt over slechts zes kamers. Ook is er een privévilla beschikbaar voor een grotere groep. Ga tennissen, wandelen door de wijngaarden of neem een duik in het zwembad. En natuurlijk mag een wijnproeverij en diner in een van de vele top restaurants niet ontbreken.

Sprookjesachtig Noorwegen Ontdek tijdens een autorondreis de adembenemend mooie fjorden van Noorwegen. Bewonder fjorden als de Sognefjord, de Lysefjord en de Geirangerfjord en geniet na iedere bocht van een nieuw uitzicht. Bergen en meren maar ook steden als Oslo, tijdens deze reis leer je al het moois van Noorwegen kennen. Maak een gletsjerwandeling, spot rendieren en laat je overweldigen door watervallen. We raden je ook zeker aan om de fjorden vanaf het water te bekijken! Graag stel ik een mooie rondreis voor je samen.

Natuurschoon en wildlife in Portugal Noord-Portugal , zoveel natuurschoon kom je tijdens één reis niet snel tegen. Wandel in het indrukwekkende Parque Nacional da Peneda-Gerês en verwonder je over de verschillende giersoorten in de Côa vallei. Spot wolven, lynxen en herten in Parque Nacional Montesinho en bezoek de Douro vallei met haar talloze wijnvelden en historische steden als Miranda do Douro, Castelo Rodrigo en Belmonte. Een complete reis inclusief bijzondere ontmoetingen met wilde dieren, begeleid door een gespecialiseerde bioloog. Een bijzondere ervaring.

Enthousiast geworden? Ik help je graag bij het vinden van een passende reis!

Reizen mijn passie! 0628321557 sabina@travelcounsellors.nl

Deel dit:

Terug Naar Boven