Eenentwintig voor 21 - Winkel trips -

Sabina van Cruchten-Huyskens on 31 March 2021

Deel dit:

Shop till you drop! Laten we hopen dat de winkels weer snel als vanouds open mogen. Als het eenmaal zo ver is en we mogen weer op pad dan is een langweekend shoppen voor veel mensen die ideale stedentrip. Parijs is natuurlijk een waar walhalla voor shopaholics, maar wist je ook dat je in Kopenhagen, Lissabon en Barcelona heerlijk kunt winkelen? We sluiten onze eenentwintig voor 21-lijst af met 4 reisideeën waarbij winkelen in het buitenland centraal staat.

All time favorite Parijs

De laatste trends op modegebied vind je in: oui, oui, Paris! De stad staat bekend als één van de belangrijkste modehoofdsteden ter wereld. Het is dan ook niet zo vreemd dat je voor veel winkels een dikke portemonnee nodig hebt (tip: warenhuis Galeries Lafayette). De wijk La Défense is leuk als je op zoek bent naar de minder dure merken. Winkel je hier suf in het winkelcentrum Les Quatre Temps. Je slaagt gegarandeerd!

Scandinavische mode in Kopenhagen

Kopenhagen staat om veel dingen bekend, maar één ding waar je beslist niet omheen kunt is de Scandinavische mode. Die kleding vind je in het hart van de stad: de lange winkelstraat Strøget. Het wemelt hier van de Europese modeketens en boetiekjes van Deense ontwerpers. Liever overdekt winkelen? Dat kan in het winkelcentrum Torvehallerne. Tip! Kopenhagen heeft de leukste interieurwinkels. Zet de winkels Søstrene Grene en HAY maar op je to-do lijstje.

Grote modeketens en kleine Boetiekjes in Barcelona

Of je nu het liefst bij grote modeketens winkelt of bij bijzondere boetiekjes; in Barcelona is er voor iedere shopaholic wat wils. Op elke hoek van de straat vind je wel een bekende modeketen zoals Zara of H&M. Ben je op zoek naar unieke items? Bezoek de wijken Raval en El Born. In de wijk Barrio Gòtico shop je in de populaire winkelstraat Portal de L’Angel. Ontdek hier een mix van Spaanse ketens en internationale merken.

Zon en shoppen in Lissabon

Een heerlijke zonnige stedentrip combineren met een weekendje shoppen? Dat kan in Lissabon! Van schitterende modehuizen en bekende winkelketens tot lokale boetiekjes en vintage winkels: je vind het hier allemaal. De autovrije straat Rua Augusta is het belangrijkste winkelgebied. Maar vergeet ook de wijken Bairro Alto en Chiado niet. Hier vind je zowel de bekende als minder bekende modemerken. Tip: Net buiten de stad ligt het populaire Colombo winkelcentrum met ruim 400 winkels!

Reizen mijn passie!

0628321557 sabina@travelcounsellors.nl

Deel dit:

Terug Naar Boven