Eenentwintig voor 21 - workation -

Sabina van Cruchten-Huyskens on 16 February 2021

Deel dit:

Veel Nederlanders werken inmiddels al bijna een jaar vanuit huis. Nog steeds zijn de mogelijkheden om erop uit te gaan beperkt. Een workation kan daarom een heel prettige onderbreking zijn. Ga een dagje werken in een fijn hotel in een leuke stad. Of misschien wil je wel even de rust van de natuur opzoeken, reserveer dan een leuk huisje. Hoe dan ook, tijdens een workation ben je van al gemakken voorzien. Ik adviseer je graag waar je goede wifi en een comfortabele werkplek kunt vinden. Workation, nu populairder dan ooit, staat op nummer 11 in onze eenentwintig voor 21-lijst.

Werken in een tiny house Altijd al eens willen ervaren hoe het is om in een tiny house te wonen? Ga dan eens naar de tiny houses in Droompark Maasduien in Limburg. Het huis is dan wel klein, maar er staat een fijne grote houten tafel in waar je prima aan kunt werken. In je pauze maak je een fijne wandeling in de omgeving. Want je tiny house ligt midden in de natuur. Ondanks de rustige ligging is het wifibereik perfect! De huisjes liggen aan een binnenplaats. In de openlucht zijn een plek om gezellig vuur te maken en een hottub aanwezig. In de avonduren, na het werk is er dus genoeg tijd voor ontspanning !

Een statige workation in Luik Een prettig bureau: check. Goede wifi: check. In dit hotel, in het gezellige Luik , waan je je even in een andere wereld. Bij het Van der Valk Hotel Sélys Liège kom je werkelijk niets te kort. Het hotel biedt een sfeervolle werkplek en is gelegen in het historische, culturele en commerciële hart van de “cité ardente” of te wel “vurige stad”. Na een dag hard werken kun je weer helemaal opladen in de spa en wellness.

Werken met uitzicht op zee Het geluid van de golven op de achtergrond, werken en toch een beetje vakantiegevoel. In Beachhouse Hotel in Zandvoort kijk je van achter je bureau uit over het strand en de zee. Op deze manier werken is zeker geen straf! Heb je even pauze, adem dan de frisse zeelucht in op je Franse balkon. En na een dag hard werken ga je uiteraard het strand op, even wandelen en je hoofd leegmaken. Werken we ultiem ontspannen aan zee, wie wil dat nu niet?

Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Ik help je graag.

Reizen mijn passie!

0628321557 sabina@travelcounsellors.nl

Deel dit:

Terug Naar Boven