Sabrina’s Droomreisservice

Sabrina Schipper on 13 March 2020

Deel dit:

Heb jij een travel bucketlist? Of één speciale vakantiebestemming waar je echt al jááááren van droomt, maar waar je om uiteenlopende redenen toch steeds niet komt? Profiteer dan van deze nieuwe gratis service en ga samen met mij op een gestructureerde manier aan de slag om jouw droomreis toch te kunnen realiseren.

Als reisagent word ik doorlopend van de meest fantastische bestemmingen op de hoogte gebracht, maar ik weet zeker dat jij via social media ook van alles voorbij ziet komen. Ieder jaar komen er weer nieuwe bestemmingen bij en zorgt de reiswereld ervoor dat jij ze kunt bezoeken. Toch krijgen alle inspirerende plaatjes maar een fractie van onze aandacht, want als het moment om de vakantie vast te leggen daar is, kiezen we toch vaak weer voor iets vertrouwds of goedkoops. Zonde! Zo komt het er natuurlijk nooit van.

Met Sabrina’s Droomreisservice ga je er wel echt komen en je hoeft er niet krom voor te liggen, want het jaar dat je de reis wilt gaan maken bepaal je zelf. Misschien heb je over X jaar wel een jubileum dat je graag met je familie of je bedrijf wilt vieren. Vaak laten we het plannen te veel op zijn beloop en als het dan zover is dan lopen we achter de feiten aan.

Met Sabrina’s Droomreisservice werken we volgens een simpel stappenplan: Stap 1: Je neemt contact met me op; Stap 2: We bespreken telefonisch of via persoonlijk contact jouw wensen en bepalen de bestemming; Stap 3: We kijken op welke termijn de reis voor jou te realiseren is; Stap 4: Jij stelt een spaardoel in; Stap 5: Als de tijd rijp is ga ik jouw droomreis van A tot Z organiseren.

Ik ben ontzettend benieuwd naar jouw droombestemming en kijk uit om er samen met jou naar toe te werken!

Deel dit:

Terug Naar Boven