Verander een saaie zakenreis in een workation!

Sabrina Schipper on 02 November 2020

Deel dit:

Zakenreizen zijn vaak supersaai. Luchthavens, zakenhotels, zakendiners. Of je nu in Chili, Berlijn of Birmingham zit, de steak smaakt overal hetzelfde. Herkenbaar? Dat kan anders!

Voeg wat leuke componenten aan je zakenreis toe en maak er een mooie beleving van. Kom van je hotelkamer af en ga genieten van je nieuwe tijdelijke woonomgeving. Dineer in een restaurant en proef de lokale gerechten, maak een wandeling door de buurt of bezoek dat culturele hoogtepunt als je die dag wat eerder klaar bent. Vaak doen mensen in een andere werkomgeving veel inspiratie op. Schrijf die ideeën dan ook direct op of maak een foto van dat bijzondere object. Bij terugkomst op kantoor kun je het verder uitwerken en presenteren. Daar scoor je punten mee.

Genieten van alleenreizen is niet voor iedereen weggelegd. Maar meestal krijg je een tweepersoonskamer, dus dan kan je partner ook mee. Samen lukt het altijd wel om dagdelen van je werkschema af te snoepen en de stad in of het strand op te gaan. Je partner heeft tijd gehad om alvast een beetje de omgeving te verkennen, dus jullie kunnen ongestoord genieten van de plek waar je verplicht door je werk gratis naartoe bent gestuurd.

Veel professionals die op zakenreis gaan zitten tot op de minuut volgeboekt. Heb jij dat ook? Plak er dan een vrije dag of weekend aan vast! Vaak is de terugvlucht dan goedkoper en je baas maakt het niet uit of jij op vrijdag of zondag terug komt.

Klinkt deze zakelijke twist jou als muziek in de oren? Neem dan contact met mij op of informeer je werkgever over mij en laat mij voortaan die zakenreizen organiseren. Naast de leisure componenten kan ik ook je vlucht, airporttransfer en hotel boeken. Vergaderzaal nodig in het buitenland of een parkeerplek op Schiphol? Ook geen probleem. Travel Counsellors heeft in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd om zakenreizigers op alle gebieden uitstekend te kunnen faciliteren. Kies je voor mij, dan kies je voor kwaliteit, maatwerk en persoonlijke service. Geen verschillende contacten, maar altijd een vertrouwd gezicht waar je snel mee kunt schakelen.

Dat wil jij toch ook? Ik kijk uit naar een fijne samenwerking!

Deel dit:

Terug Naar Boven