WORKATION OP MAAT

Sabrina Schipper on 01 June 2020

Deel dit:

Zit jij boordevol goede ideeën voor je bedrijf, maar kom je er niet aan toe om ze uit te werken? Of heb je juist wat inspiratie nodig? Staat jouw team voor een uitdaging of train jij groepen en kan een inspirerende locatie jouw boodschap nog meer kracht bij zetten? Ga op workation!

Een workation is een combinatie van ‘work’ en ‘vacation’ en biedt je de kans om ongestoord aan je bedrijf te werken in een andere omgeving. Door letterlijk afstand te nemen van je dagelijkse routine, doe je nieuwe energie op en kun je je even helemaal focussen op jouw business. Een paar dagen weg uit je vertrouwde kantoor, zonder afleiding van je collega’s, je huishouden, je partner of je gezin. Een mooie zakelijke investering met als doel om je business, afdeling of team een boost te geven en daarnaast voldoende tijd te hebben om te ontspannen en leuke dingen te kunnen doen.

De workation is ergens in 2017 ontstaan en is tegenwoordig enorm populair, met name onder millennials. Ieder jaar komen er dan ook nieuwe partijen op de markt die workations aanbieden en de dagprogramma’s worden steeds uitgebreider. WORKATION OP MAAT is onderscheidend, omdat het opgericht is vanuit een reisorganisatie en niet vanuit business coaching, zoals je meestal ziet. De expertise die nodig is om je bedrijf te laten groeien wordt ingebracht door experts op verschillende vakgebieden, zoals business coaches, professionele bedrijfsfotografen en professionals op het gebied van marketing en personal branding. Deze insteek heeft de volgende voordelen: 1. Flexibiliteit: je bepaalt zelf de locatie, je vertrekdatum en de reisduur, maar ook of en welke expertise je nodig hebt om te kunnen groeien en hoe je dagprogramma eruit ziet. 2. Betrouwbaarheid: je geniet van volledige financiële bescherming via ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Bovendien helpt de 24/7 Duty Office van Travel Counsellors bij calamiteiten.

WORKATION OP MAAT is ideaal voor individuele reizigers, maar zeker ook voor groepen. Mocht jouw team bijvoorbeeld voor een uitdaging staan en begeleiding nodig hebben om een doel te bereiken, op een locatie buiten de vertrouwde kantoormuren, dan kun je bij mij terecht. Ook help ik professionals die groepen begeleiden en hun aanpak minstens zo belangrijk vinden als de werklocatie. Varend op een schip, afgezonderd in een vrijstaande villa op het Franse platteland of juist on top of the world in een zakenhotel in een wereldstad.

Je kunt bij mij terecht voor accommodatie, vervoer en een netwerk aan deskundigen, maar ook voor excursies en maaltijden. Indien gewenst reis ik met groepen mee om assistentie te bieden ter plaatse. Wat je wensen ook zijn, ik sta voor je klaar. Dicht bij huis of juist ver weg.

Kijk op www.workationopmaat.com en neem contact met me op!

Deel dit:

Terug Naar Boven