Welkom op mijn persoonlijke pagina


8 jaar geleden kwam ik in aanraking met het echte reizen. Mijn eerste reis met een vliegtuig en eerste reis buiten Europa. Vanaf het moment dat ik arriveerde op onze bestemming was ik besmet met het reisvirus en op het moment dat ik weer thuis was, begon ik in mijn hoofd al met het plannen van onze volgende reis.
Ik wilde meer en meer en steeds verder weg. De wereld ontdekken en de mooiste plaatsen bezoeken die ik op foto’s en video’s voorbij zag komen. Inmiddels zijn we een aantal reizen verder en de honger naar de mooiste bestemmingen is er nog steeds.

Vroeger werd mij verteld dat ik van mijn passie, mijn beroep zou moeten maken. Die passie heb ik gevonden bij Travel Counsellors.
Samen met een gespecialiseerd team zorg ik ervoor dat u zorgeloos op vakantie kan en weer kunt genieten van de mooiste plekken die de wereld te bieden heeft. Wij helpen u de wereld te ontdekken. Mijn steentje bij dragen aan de meest geweldige herinneringen die u zal beleven, dat is voor mij de definitie van ‘met plezier naar je werk gaan’.

Travel Counsellors is opgericht in Engeland en inmiddels in 6 verschillende landen op de wereld te vinden. Travel Counsellors Nederland is aangesloten is bij het ANVR en SGR.
U kunt bij mij terecht voor alle soorten reizen en wij onderscheiden ons van andere reisbureaus door onze persoonlijke service.
Heeft u vragen of wilt u meteen een reis boeken? Neem dan contact met mij op en ik help u om uw welverdiende droomreis te organiseren.

Welkom bij Travel Counsellors, Mijn naam is Sean Vinclair.
Travel Counsellor en levensgenieter


Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-14819288

Terug Naar Boven