Welkom op mijn persoonlijke pagina


“Wherever you go becomes a part of you” - Anita Desai

Hallo! Aangenaam! Ik ben Sherien. Geboren in Rotterdam, gedeeltelijk opgegroeid in Cairo, Egypte. In Amsterdam verder opgegroeid bij mijn moeder en 2 broertjes waar ik ook het MTRO (toeristische MBO opleiding) heb gevolgd, begin twintig ben ik verhuisd naar het rustige noorden! Ik woon momenteel samen met mijn vriend in Heerenveen, we zijn een samengesteld gezin met 4 kids.

“There’s no way i was born to pay bills and die”

Reizen verrijkt je leven, dat ben ik van mening in ieder geval! De dingen die je meemaakt tijdens zo’n reis, de mensen met wie je in aanraking komt, de verschillende culturen en levensstijlen, het eten en de nieuwe geuren! Ik heb altijd al geweten dat ik veel wilde reizen, zoveel mogelijk en dat heb ik ook gedaan maar uiteraard is mijn bucketlist nog heel lang! Het maximale uit je vakantie kunnen halen, wat je doel ook is. Daar kunnen we samen vooraf een mooi plan voor opstellen, ik denk met je mee en aan de hand van je wensen kan ik met behulp van alle mooie tools die ik aangereikt krijg via Travel Counsellors je een droomvakantie bezorgen.

“Travel is the healthiest addiction”

Ik heb al veel landen en de daarbij behorende highlights mogen bezoeken, denk aan de big ben in Londen, de Eifel toren in Parijs en echte spaanse tapas eten in het wellicht minder bekende Madrid! Griekenland, Turkije, Spanje, Portugal en Cyprus... zoveel meer dan alleen strand!
Mijn eigen bucketlist is nog vrij lang, een mooie rondreis door Amerika en Canada, op safari naar Zuid Afrika of relaxen op een bounty strand in Thailand. Dit soort reizen heb ik al zo vaak mogen uitzoeken voor mijn klanten en wat ik zo geweldig vind is dat ik zo ook voor mijzelf op veel reis ideeën kom! Aangezien mijn kennis vrij breed is met ruim 14 jaar werkervaring in de reiswereld, kan ik alle kanten op. Aan de hand van je wensen kan ik een mooi voorstel doen en denk ik met je mee. Als zelfstandig adviseur leer ik mijn klanten op een veel persoonlijker manier kennen waardoor ik ook voor een volgende vakantie precies weet wat leuk is voor ze om naartoe te gaan. Het gaat veel verder dan alleen een reisje boeken!

“With us... it’s personal!” - Travel Counsellors

Maar hoe werkt het? Heel simpel! Je kan mij uiteraard bellen en/of berichten via de whatsapp, e-mail, facebook, linkedin of instagram. Vervolgens neem ik contact met je op en plannen we een vrijblijvend gesprek in, ik kom dan indien gewenst bij je langs en kunnen we alle wensen bespreken. Aan de hand van deze wensen ga ik vervolgens aan de slag om een mooie offerte voor je op te maken! Ben je overdag druk? Dat is geen probleem, in de avond kan ik ook langs komen als de kinderen op bed liggen.. ideaal toch ;)
Een zonnige groet en tot snel!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven