Sherien Hamdi Hassan


Sherien Hamdi Hassan

Welkom op mijn persoonlijke pagina


“Wherever you go becomes a part of you” - Anita Desai

Hallo! Aangenaam! Ik ben Sherien, inmiddels 37 jaar. Geboren in Rotterdam, gedeeltelijk opgegroeid in Cairo, Egypte. In Amsterdam verder opgegroeid bij mijn moeder en 2 broertjes waar ik ook het MTRO (toeristische MBO opleiding) heb gevolgd, begin twintig ben ik verhuisd naar het rustige noorden! Ik woon samen met mijn lieve vriend in Oranjewoud, we hebben samen geen kinderen maar ik heb er 2 en hij heeft er ook 2, dus samen zijn we 4 kinderen rijk.

“There’s no way i was born to pay bills and die”

Reizen verrijkt je leven, dat ben ik van mening in ieder geval! De dingen die je meemaakt tijdens zo’n reis, de mensen met wie je in aanraking komt, de verschillende culturen en levensstijlen, het eten en de nieuwe geuren! Ik heb altijd al geweten dat ik veel wilde reizen, zoveel mogelijk en dat heb ik ook gedaan maar uiteraard is mijn bucketlist nog heel lang! Het maximale uit je vakantie kunnen halen, wat je doel ook is. Daar kunnen we samen vooraf een mooi plan voor opstellen, ik denk met je mee en aan de hand van je wensen kan ik met behulp van alle mooie tools die ik aangereikt krijg via Travel Counsellors je een droomvakantie bezorgen.

“Travel is the healthiest addiction”

Ik heb al veel landen en de daarbij behorende highlights mogen bezoeken, denk aan de big ben in Londen, de Eifel toren in Parijs en echte spaanse tapas eten in het wellicht minder bekende Madrid! Griekenland, Turkije, Spanje, Portugal en Cyprus... zoveel meer dan alleen strand!
Mijn eigen bucketlist is nog vrij lang, een mooie rondreis door Amerika en Canada, op safari naar Zuid Afrika of relaxen op een bounty strand in Thailand. Dit soort reizen heb ik al zo vaak mogen uitzoeken voor mijn klanten en wat ik zo geweldig vind is dat ik zo ook voor mijzelf op veel reis ideeën kom! Aangezien mijn kennis vrij breed is met 14 jaar werkervaring in de reiswereld, kan ik alle kanten op. Aan de hand van je wensen kan ik een mooi voorstel doen en denk ik met je mee. Als zelfstandig adviseur leer ik mijn klanten op een veel persoonlijker manier kennen waardoor ik ook voor een volgende vakantie precies weet wat leuk is voor ze om naartoe te gaan. Het gaat veel verder dan alleen een reisje boeken!

“With us... it’s personal!” - Travel Counsellors

Maar hoe werkt het? Heel simpel! Je kan mij uiteraard bellen en/of berichten via de whatsapp, e-mail, facebook, linkedin of instagram. Vervolgens neem ik contact met je op en plannen we een vrijblijvend gesprek in, ik kom dan indien gewenst bij je langs en kunnen we alle wensen bespreken. Aan de hand van deze wensen ga ik vervolgens aan de slag om een mooie offerte voor je op te maken! Ben je overdag druk? Dat is geen probleem, in de avond of in het weekend kan ik ook langs komen!
Een zonnige groet en tot snel!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-41430434

Terug Naar Boven