Welkom op mijn persoonlijke pagina


Hi! Ik ben Stefan, een reislustige dertiger woonachtig op een heel tropisch stukje van ons Koninkrijk; Curaçao! Op mijn platform MISTER WANDERLUSTER laat ik je wegdromen van mooie plekken en als Travel Counsellor help ik je bij het regelen van je volgende reizen.

De afgelopen jaren heb ik mooie reizen mogen maken en samenstellen tijdens mijn werk bij verschillende Nederlandse reisbedrijven. Een hoop mooie reizen én ervaringen verder ben ik nu gaan doe ik nu waar ik écht energie van krijg; Toffe plekken (be)zoeken, jou helpen met het plannen van je reizen én het liefst zo vaak mogelijk mijn koffers pakken.

MISTER WANDERLUSTER staat vol met bestemmingen waarvan ik de meeste zelf al heb mogen bezoeken. Daarbij moet je denken aan:
- Eilandhoppen Hawaii
- Verblijven in een riad in Marrakech
- Roadtrippen door West-USA
- Mexicaanse strandvibes in Tulum

Weet je al wel wat je leuk vindt, maar nog niet waar je heen wilt? Kijk dan eens in mijn collecties: Daarbij moet je denken aan onder andere;
- Handige reisroutes
- Reizen voor interieurjunkies
- Bijzonder overnachten
- Bruisende steden

Je reis is bij mij in goede handen! Reizen is niet altijd even vanzelfsprekend, gun jezelf een professional waarbij je reizen in goede handen zijn. Al je benodigde tickets en bevestigingen zet ik digitaal voor je klaar in de myTC app en je kunt mij voor, tijdens en na je vakantie alle dagen van de week bereiken. Waar gaat je volgende reis heen?

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Terug Naar Boven