Cruisen naar Noord-Europa

Cruise 7 nachten Noord-Europa vanaf € 699,- p.p.

Vanaf

€699

Neem contact op met Suzanne op 0182 - 785 676 / 06 - 44964879 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: WLT01 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 28/08/2022

DAAROM JUIST NU EEN CRUISE MET HOLLAND AMERICA LINE BOEKEN! Persoonlijke verzorging, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij en de modernste faciliteiten aan boord. Geen gesjouw met koffers, files of geregel tijdens je vakantie, wél vriendelijke bemanningsleden die je elke zorg uit handen nemen.

Enkele voordelen van een cruisevakantie op een rij:
- Meerdere bestemmingen zien en maar één keer je koffer uit pakken tijdens één cruise vakantie
- Vervoer, accommodatie, eten én entertainment zijn allemaal inbegrepen
- Aan boord geniet je van de vriendelijke en persoonlijke service. Nooit in de weg, maar altijd nabij
- Nederlandse oorsprong: menu’s & dagprogramma’s in het Nederlands, Nederlandse begeleiding bij geselecteerde excursies, varen onder de Nederlandse vlag
- Gemak, met vertrekken vanuit Nederland: Rotterdam & Amsterdam

Wil je deze zomer nog weg en heb je geen zin om in de rij te staan op Schiphol? Vertrek dan gemakkelijk uit Nederland naar de Noorse Fjorden.

Maak je cruise extra compleet door het aantrekkelijke Have it All pakket bij te boeken. "Één prijs, vier extra's, veel voordelen". Voor €45,- p.p.p.n. heb je een landexcursie(s), drankenpakket, specialiteiten diner(s) en het wifi surf pakket inclusief!

CRUISES NAAR NOORD EUROPA
Cruises naar Noord-Europa gaan door droomlandschappen die al eeuwenlang kunstenaars en dichters inspireren. Onze cruiseroutes naar Noord-Europa combineren zelden verkende locaties met grote havens en overnachtingen in aantrekkelijke steden, zoals Kopenhagen, Reykjavík en meer. Kies uit aangename rondreizen en langere expedities. Vaar langs met sneeuw bedekte bergtoppen en glooiende weiden op een cruise naar Noorwegen door de fjorden. Bezoek de lavavelden van IJsland en geniet van natuurlijke warmwaterbronnen. Bekijk de beroemde werken van Van Gogh in Amsterdam. Maak een rondleiding door legendarische kastelen en ruïnes op een cruise naar de Britse Eilanden. Sprookjesachtige landschappen zijn er in overvloed tijdens een cruise naar Noord-Europa, van levendige tulpenvelden tot charmante huizen met puntgevels en Engelse huisjes. Woorden zullen het geen recht doen. Schilderijen kunnen nooit zijn grootsheid vangen. Kom deze fascinerende regio op de best mogelijke manier bekijken, op een cruise naar Noord-Europa met Holland America Line.

7 Nachten Viking Saga’s vanaf € 699,- p.p.
Rondreis vanuit Amsterdam met het nieuwste schip Rotterdam
Vertrek 10 juli, 24 juli en 21 augustus 2022
Ontdek de geschiedenis van de Vikingen, kajak tussen prachtige fjorden en koel af in de ijsbar van Oslo. Ontspan op het dek onder besneeuwde pieken terwijl je langs watervallen vaart.

7 Nachten Noorse Legenden vanaf € 849,- p.p.
Rondreis vanuit Amsterdam met het nieuwste schip Rotterdam
Vertrek 17 juli en 14 augustus 2022
Wees getuige van de achtergrond die de Viking-viering inspireerde. Wandel, fiets of kajak in Noorwegen tussen besneeuwde bergtoppen, idyllische meren en enkele van de langste en diepste fjorden ter wereld.

14 nachten Noordelijke Eilanden vanaf vanaf € 1.499,- p.p. – Laatste plaatsen!
Rondreis vanuit Amsterdam met het nieuwste schip Rotterdam
Vertrek 31 juli en 28 augustus 2022
Geniet van de schoonheid van de Noordelijke Eilanden tijdens een rondreis door Europa vanuit Kopenhagen. Vaar door Ísafjardardjúr en bekijk de winderige IJslandse landschappen voordat je een nacht in Reykjavik doorbrengt. Verken Djúpivogur, Inverness en Edinburgh.

Wat is inbegrepen

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


Cruise 7 nachten Noord-Europa vanaf € 699,- p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven