Sylvia de Wit


Sylvia de Wit

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Wat leuk dat je mijn website bezoekt.

Sylvia de Wit, reisspecialist en jouw eigen Personal Shopper voor de mooiste vakanties. Wil je advies over een reis en een reservering laten maken voor je ideale vakantie? Dan doe ik dat met plezier èn mijn service gaat ver en is voor mij vanzelfsprekend, bovendien kost mijn service niets! Ik zoek net nog even verder om jouw reis nog leuker te maken.

Ik vind het leuk om, als reisbureau vanuit Hoorn, jouw ideale reis te boeken. Dat kan een luxe maatwerk reis zijn, een vakantie naar de zon, last minute, all-in reis of een rondreis op maat. Alles om jouw perfecte vakantie of zakenreis te verzorgen.

Ben jij er aan toe om je droomreis te laten boeken door mij? Vanuit mijn eigen kantoor in Hoorn dan spreek ik graag in de regio Hoorn en West Friesland af. Telefonisch is ook mogelijk. Dat is het voordeel van een reisbureau met mobiele reisagenten.

Ik weet vluchten te vinden met vertrektijden die bij jouw wensen passen en boek excursies, openbaar vervoerkaarten ook in het buitenland, een huurauto en wat dacht je van concert/theater/voetbalkaarten?!Alles is goed geregeld en jij hoeft alleen je koffer nog in te pakken.

Heb je zelf al een leuke vakantie gezien? Stuur hem mij dan toe en ik kan kijken of het goed bij je wensen aansluit of dat het nog leuker kan. Ik boek hem zonder extra kosten, maar wel met de service die je van een reisbureau mag verwachten.

Travel Counsellors is één van de best gerenommeerde bedrijven binnen de reiswereld en is met meer dan 1900 Travel Counsellors (zelfstandig reisadviseurs) in 7 landen een begrip. TravelCounsellors heeft de beste contacten met de beste hotels, cruisemaatschappijen en vliegtuigmaatschappijen en op deze manier kan ik de beste prijs voor jou bedingen.

Verder is Travel Counsellors natuurlijk aangesloten bij de ANVR en SGR, zodat je met een gerust hart op reis kunt gaan.

Mail mij gerust voor een afspraak; sylvia.dewit@travelcounsellors.nl
Of bel mij; 06-29405597

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-29405597

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven