Welkom op mijn persoonlijke pagina


Travel Counsellor Tenny Jonkers-Weijnen

Ben jij op zoek naar de ideale vakantie, maar heb je geen zin in al dat gepuzzel en uitzoekwerk? Surf jij je suf op het internet ‘s avonds en zie jij door de bomen het bos niet meer en wil jij dé plekjes ontdekken die voor menig toerist verborgen zijn?

Wil jij alle luxe? Wegdromend in een hangmat op een parelwitstrand met eigen butler, duiken op de mooiste plekjes die de aarde te bieden heeft, of ga jij voor het onbekende avontuur met je rugzak op ontdekking in Tibet? Vertel mij jouw wensen en ik stel de perfecte reis voor jou samen. Op maat, de beste kwaliteit en alles binnen jouw budget.
Jij bepaalt!

****

Mijn naam is Tenny Jonkers-Weijnen en ik ben jóuw persoonlijke reisadviseur.

Als kind groeide ik op in landen als o.a. India, Argentinië, Duitsland en Venezuela en dat heeft mijn passie voor reizen zeker aangewakkerd.

Inmiddels heb ik veel van de wereld gezien:
Backpacken in Israël en Griekenland.
Kampeervakanties in veel Europese landen.
Georganiseerde reizen naar een groot aantal Aziatische landen, Zuid-Afrika, Noord- en Zuid-Amerika.
Luxe cruisen door de wateren bij Noorwegen, Faeröer Eilanden, Shetland Eilanden, IJsland, de Middellandse Zee en over een aantal Europese rivieren.
Skivakanties in o.a. Frankrijk, Italië en Zwitserland. En in Oostenrijk heb ik zelfs nog een aantal jaar ski-les gegeven.

Al dat moois wil ik graag met jou delen.
Daarom ben ik zelfstandig reisadviseur bij Travel Counsellors geworden, zodat ook jij van al die mooie plekken kunt genieten. Want ik ontzorg en organiseer graag om jou te helpen bij het vinden van de ideale vakantie.

Door mijn jarenlange ervaring in de reisbranche heb ik inmiddels een goed gevulde en betrouwbare portefeuille van reisorganisatoren, accommodaties, vliegmaatschappijen, maar ook van taxivervoer en excursies.
Ik ben aangesloten bij de ANVR, SGR, IATA en Calamiteitenfonds. Jij bent dus verzekerd dat je betaalde reissom financieel gewaarborgd is.

Mocht jij ’s avonds je reiswensen met mij willen bespreken? Dat kan. Ik heb geen vaste openingstijden en ben eventueel in de weekenden en op feestdagen beschikbaar voor jou.
En zijn er onverwachts problemen tijdens je vakantie?
Ons Duty Office in Engeland en ik zijn voor calamiteiten dag en nacht voor jou bereikbaar. Want dát hoort bij mijn service. Persoonlijk, met zorg en aandacht voor jou! En dat alles zonder extra toeslag of kosten.

Wat voor vakantie of reis jij ook zoekt, bel mij en ik adviseer je graag.
Graag tot ziens!


Tenny Jonkers-Weijnen
[email protected]

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Wat kan ik voor je betekenen?

27-6-2021

Wat kan ik voor je betekenen?

Kookvlog van een recept uit New York

13-11-2020

kookvlog van Waldorf Salade

Kookvlog van een Deens recept

6-11-2020

Ik heb op de vertrekdag de klanten een recept gestuurd van het land waar ze naar toe zouden gaan. En deze klanten zouden naar Kopenhagen, Denemarken gaan.

Kookvlog van een Oostenrijks recept, Kaiserschmarrn

29-10-2020

Ik heb op de geplande vertrekdag de klanten een recept gestuurd waar ze naar toe zouden gaan. En deze klanten zouden naar Wenen, Oostenrijk gaan.

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0624667317

Terug Naar Boven