Welkom op mijn persoonlijke pagina


Travel Counsellor Tenny Jonkers-Weijnen

Mijn kracht is dat ik:
Persoonlijke, goede service geef, net dat beetje extra;
Op verzoek bij je langs kan komen om je reiswensen met je te bespreken;
Geen openingstijden ken; ik ben goed bereikbaar, ook in de weekenden, ’s avonds en op feestdagen;
Je ontzorg bij het uitzoeken en reserveren van je vakantie, maar eventueel ook bij calamiteiten tijdens je reis;

Op zoek naar een ideale vakantie, maar heb je geen zin in al dat gepuzzel en uitzoekwerk? Surfen op internet ’s avonds en in het weekend. Door de bomen het bos niet meer zien. Laat mij je helpen met het vinden van je ideale, perfecte vakantie. Op maat, goede kwaliteit en binnen jouw budget. Luxe of basic en alles ertussenin. Jij bepaalt!
Mocht je mij nog niet kennen, mijn naam is Tenny Jonkers-Weijnen en ik regel het.

Helpen, ontzorgen en organiseren, dat zijn dingen die helemaal bij mij passen. Het is mijn drijfveer, mijn passie en vooral in de reiswereld, waar mijn hart ligt.
Na mijn toeristische Hbo-opleiding heb ik jaren in de reisbranche gewerkt, zowel op reisbureaus, bij diverse touroperators (met name van verre reizen), kwalitatief hotelonderzoek in Zuid-Europa gedaan, incentives georganiseerd en recentelijk nog als reisbegeleider gewerkt op riviercruises.
Van kinds af aan heb ik met mijn ouders in het buitenland gewoond. Zo woonden wij in Duitsland, India, Argentinië en Venezuela. Dat zal ook zeker mijn passie voor reizen hebben aangewakkerd.

Tijdens mijn werk in de reisbranche, maar ook privé met mijn partner en later met het gezin heb ik de mogelijkheid gehad om veel bestemmingen te mogen bezoeken.
Ik heb allerlei soorten vakanties gehouden: rondreizen met een privéchauffeur, groepsrondreizen, individuele rondreizen (soms met een huurauto) op de bonnefooi, cruises, Club Med, Disneyland (in Parijs en in de USA), kampeervakanties, verblijf in een huisje/bungalow, stedenbezoek, wandelvakanties. Daar skiën mijn grote hobby is, ben ik een aantal jaren skilerares in Oostenrijk geweest. Natuurlijk zijn wij ook vaak op skivakanties geweest, o.a. in Frankrijk, Italië, Zwitserland en Oostenrijk.

Wat voor vakantie of reis je ook zoekt, neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend reisadvies.

Graag tot ziens!
Hartelijke groet,

Tenny Jonkers-Weijnen

Email: tenny.jonkers@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn video's

Wat kan ik voor je betekenen?

27-6-2021

Wat kan ik voor je betekenen?

Kookvlog van een recept uit New York

13-11-2020

kookvlog van Waldorf Salade

Kookvlog van een Deens recept

6-11-2020

Ik heb op de vertrekdag de klanten een recept gestuurd van het land waar ze naar toe zouden gaan. En deze klanten zouden naar Kopenhagen, Denemarken gaan.

Kookvlog van een Oostenrijks recept, Kaiserschmarrn

29-10-2020

Ik heb op de geplande vertrekdag de klanten een recept gestuurd waar ze naar toe zouden gaan. En deze klanten zouden naar Wenen, Oostenrijk gaan.

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven