Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom op mijn website!

In deze bizarre "corona-tijd" wil ik u graag laten weten dat ik als kleine lokaIe ondernemer altijd bereikbaar ben en in contact blijf voor vragen omtrent uw boeking. Momenteel ben ik keihard aan het werk met het omboeken en annuleren van reizen welke binnen de annuleringstermijn van de ANVR liggen of waarvan al zeker is dat landsgrenzen dicht blijven. Voor alle overige boekingen breng ik mijn klanten op de hoogte zodra dat mogelijk is. Met de grootste zorg bekijk ik de verschillende mogelijkheden en geef ik hierover advies. Natuurlijk ben ik ook bezig met het uitbreiden en bijspijkeren van mijn kennis en ben ik altijd op zoek naar nieuwe vakantie- en reismogelijkheden voor de toekomst. Positief blijven en vooruit blijven kijken is wat ik doe. Kijkt u al uit naar een toekomst waar reizen weer mogelijk is? Lees dan zeker ook onderstaande intro-tekst en de blogs op mijn website.

Mijn naam is Vivianne Bongers-Duchateau, reizen is mijn passie en mijn werk als Travel Counsellor zie ik als mijn hobby. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de reisbranche en ben 13 jaar aangesloten bij Travel Counsellors. In al die jaren heb ik al heel wat bestemmingen ontdekt zoals: Uganda, Mexico, Bolivia, Curacao, Aruba, St. Maarten, Thailand, Bali, Rusland, Mongolië, China, Zuid-Afrika, Seychellen, Namibië, Zimbabwe, Dubai, Oman, Israël, Portugal, Spanje, Canarische Eilandsen, Ibiza, Formentera, Griekenland, Egypte, Kameroen, India, Frankrijk, Groot-Brittannië, Benelux, Duitsland, Malta, Turkije en Italië.

Een persoonlijke aanpak bij het uitzoeken en boeken van reizen vind ik heel belangrijk.
Omdat ik vanuit huis werk, ben ik flexibel in mijn werktijden. Ik werk tevens op afspraak.

Voor welke soort reizen kunt u bij mij terecht?
Weekendjes weg, Autovakanties, Vliegvakanties naar zonbestemmingen binnen en buiten Europa, Stedenreizen, Huwelijksreizen, Trouwen in het buitenland, Actieve vakanties, Verre Reizen, Maatwerkreizen, Rondreizen, Vluchten, Hotelovernachtingen, Autohuur, Groepsreizen en incentives, Busreizen, Cruises, Wintersport, Wellness reizen, Luxe reizen, Wintersport en nog zoveel meer!
Ook voor de zakelijke reiziger regel ik alles naar wens.

Ik stel de reis samen zoals u deze graag zou willen hebben en vul deze graag aan met persoonlijke tips en verrassende elementen.
U geeft mij uw wensen en budget door per e-mail of in een persoonlijk gesprek en daarna ga ik voor u aan de slag om uw droomreis of business-trip in elkaar te zetten.
Hoe fijn is het om een professional alles van a-z voor u te laten uitzoeken en boeken.
In de lijn van een personal trainer, personal shopper, personal assistant mag een personal Travel Counsellor zeker niet ontbreken.
Altijd 1 contactpersoon, geen ' kastje naar de muur' en zeker geen nummer.
With us it's personal.
Heeft u onverhoopt toch een probleem tijdens uw reis?! Dan kunt u mij 24 uur per dag bereiken.

Travel Counsellors Nederland is uiteraard aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en Calamiteitenfonds.

Kortom, voor een goed en onafhankelijk reisadvies op tijden die u het beste uitkomen, bent u bij mij aan het juiste adres!

Met vriendelijke groet,

Vivianne Bongers-Duchateau
Uw persoonlijke reisadviseur… Thuis in de hele wereld!
[email protected]

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haal je er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0031 (0)43 3212103

Terug Naar Boven