Cruisen op de Middellandse zee

Vivianne Bongers - Duchateau on 10 February 2017

Deel dit:

Ik? Cruisen?! Dat is ècht niets voor mij! Dacht ik, totdat ik voor het eerst een trip per cruiseschip door de Middellandse Zee maakte. Toen ik het mega grote schip zag liggen in de haven van Genua, had ik nog even mijn twijfels. Cruisen is toch oubollig en niets voor mij?! Eenmaal op het schip ging er een wereld voor me open en was ik blij dat ik was overgehaald om mee te gaan op deze trip! Snel onze koffers naar de hut brengen en dan op verkenning… De balkonhut die we hadden was perfect! Ruim, en met een heerlijk balkon met zitje waar ik genoot van het zicht op zee en waar ik elke ochtend weer kon zien hoe het schip aanmeerde in een andere stad.

Het schip was van alle gemakken voorzien en ik viel van de ene verbazing in de andere. Zoveel faciliteiten! Op dit schip kon niemand zich vervelen, dat was duidelijk!

Na een aantal dagen cruisen werd het tijd om in Barcelona te ontschepen en deze prachtige stad te bezichtigen voordat mijn cruise avontuur er helaas weer op zat. Cruisen… iets voor mij?! Ja! Het varende resort met al zijn faciliteiten en heerlijk eten bracht me naar de mooiste plekken. Ik had het idee dat ik 2 weken weg was geweest, terwijl ik mijn koffer maar 1 x hoefde uit te pakken!

Na thuiskomst organiseerde ik een scheepsbezoek voor mijn klanten. Op 15 september jl. vertrok ik met een volle bus nieuwsgierige klanten vanaf het Kerkplein in Wolder richting IJmuiden. Na de veiligheidscheck en paspoortcontrole scheepten we in op het schip voor een presentatie, uitgebreide a la carte lunch en als afsluiting een rondleiding op het schip. Mijn gasten vonden de dag zeer geslaagd, evenals ik.

Er zijn vele verschillende Cruise maatschappijen en voor ieders wensenpakket is er wel een geschikte cruise te vinden. Van zeilschip tot megaschip en van lowbudget tot zeer luxe. Cruises zijn ook zeer geschikt als vakantie met kinderen of ter gelegenheid van een familiejubileum.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of boekingen m.b.t. cruises of andere reizen.

Deel dit:

Terug Naar Boven