Jubileum

Vivianne Bongers - Duchateau on 19 June 2020

Deel dit:

Vandaag vieren we feest! Vandaag ben ik 13 Travel Counsellor! Vandaag ben ik 13 jaar zelfstandig ondernemer!

Vandaag blik ik even terug op die 13 jaren en kijk vooruit naar de toekomst.

-reizen en beleven- 13 jaar geleden, begon ik met veel enthousiasme en passie, aan het Travel Counsellors avontuur. De beste beslissing in mijn leven. En hoewel het nu een zware tijd is, blijven herinneringen aan mooie reizen bestaan en kunnen we dromen van nieuwe reizen. Er zijn zelfs al landen waar we deze zomer naartoe kunnen. Er is nog zoveel moois te ontdekken. Een reis is een beleving, iets dat je moet proeven, ruiken en voelen. Er is niets mooier dan dat.

-Herinneringen- De laatste jaren heb ik veel gereisd. Met mijn gezin reisde ik naar o.a. "ons" laid- back Formentera, Kreta, slingerden we door de bomen van Costa Rica en gingen op safari in Afrika. Met collega's zocht ik naar de mooiste en beste plekken voor mijn klanten. Zo reisde ik op een expeditie schip naar Kaap Hoorn, at curry in India en bezocht ik de gorilla's in Uganda. In Europa bezocht ik prachtige stranden, hippe hotels en leuke plekjes.

De wereld is mooi!

-vertrouwen in de toekomst- Met 20 jaar ervaring in de reisbranche, waarvan 13 jaar Travel Counsellor heb ik alle vertrouwen in de toekomst. Na dit pittig jaar waarin de wereld even stil lijkt te staan en ons aanpassingsvermogen op de proef wordt gesteld, zullen betere tijden komen.

Zo kan ik melden dat ik mijn collega Sharon een vast contract heb aangeboden en zij dus werkzaam zal blijven bij mij. Samen kijken we vol goede moed naar de toekomst

-bedankt en tot ziens- Het mooiste van alles zijn natuurlijk onze klanten! Jullie zijn de opdrachtgevers van de leukste, mooiste en bijzonderste reizen die wij voor jullie mogen boeken! Jullie zijn degene die ons aanbevelen bij jullie familie en vrienden. We zullen er zorg voor dragen dat jullie in de toekomst ook weer net zo tevreden over ons zullen zijn als altijd.

We staan voor jullie klaar. Voor vragen over bestaande boekingen en nieuwe aanvragen.

#supportyourlocals

Deel dit:

Terug Naar Boven