NL Travel Counsellors Conferentie

Vivianne Bongers - Duchateau on 18 March 2019

Deel dit:

Half maart was ik samen met Sharon aanwezig bij de jaarlijkse NL Travel Counsellors Conferentie. Een van de grootste conferenties in de reisbranche met bijna 200 Travel Counsellors uit het land, meer dan 40 partners, meer dan 50 leveranciers en 24 collega’s van het TC support team. Een 3 daagse event met o.a. inspirerende sprekers, het laatste nieuws uit de branche en tijd voor het bijpraten met andere TC ondernemers uit het land. Tijdens de gala avond op de zaterdagavond was er de jaarlijkse award ceremonie.

Na mijn nominatie voor “Beste NL Travel Counsellor” tijdens de Internationale TC conferentie in Glasgow afgelopen november, bleek ik nu tijdens de gala avond genomineerd te zijn voor de “Best Business Development” award! Deze prijs heeft betrekking op de grootste zakelijke groeier in het afgelopen jaar. Hoe super leuk is dat?!! Ik ben zo trots, maar vooral zo dankbaar. En daarom maak ik hier op dit platvorm graag van de gelegenheid gebruik om al mijn klanten te bedanken voor de loyaliteit, aanbevelingen aan vrienden en familie, alle mooie aanvragen en boekingen. Een dikke vette GRANDE MERCI voor jullie allemaal!

De toekomst zie ik rooskleurig tegemoet, zowel Sharon als ik zitten met een grote smile en een bak vol inspiratie en ideeën weer lekker aan onze bureau de mooiste reizen te regelen. Wat een mooi beroep, wat een voorrecht.

Ben jij op zoek naar een vakantie, bijzondere reis of zakentrip, of wil je meer weten over wat ik op reisgebied voor jou kan betekenen? Bel of mail mij gerust, ik ben je heel graag van dienst.

VIEF

Deel dit:

Terug Naar Boven