2-daagse jungle safari Elephant Hills

Vanaf €436 p.p. incl. transfers

Vanaf

€436

Neem contact op met Walter op 06-12750574 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT12OCT1 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 04/01/2019

Perfect als je tijd schaars is! Het Jungle Safari-pakket geeft je de mogelijkheid om de hoogtepunten van Khao Sok National Park met een overnachting te ervaren. Laat je door het verleden leiden terwijl je door een deskundige gids over de Sok vaart. Passeer dramatische kalkstenen kliffen en oeroud regenwoud terwijl je door de ongerepte natuur dwaalt.

Kom dicht bij Aziatische olifanten in het olifantenpark, waar de olifanten vrij rondlopen. Leer meer over de olifanten van hun mahouts (olifantenverzorgers) en geniet van hoe de olifanten ontspannen en spelen. Je krijgt de kans om met deze vriendelijke reuzen in contact te komen voordat je terugkeert naar Elephant Hills Camp voor een diner, drankjes en een scala aan andere activiteiten ter plaatse.

Na een drukke maar leuke dag, slaap je heerlijk in je eigen luxe canvas tent, compleet ingericht met alle nodige faciliteiten, waaronder een westers toilet en een warme douche. Het comfortabele kingsize bed (of twin-size bed) is de perfecte slaapplaats. Het ultieme thuis ver van huis.

De volgende ochtend maak je een begeleide tocht door de jungle en ervaar je de natuur in zijn puurste vorm. Van ongrijpbare apen tot zeldzame orchideeën, houd je ogen en oren open om te ontdekken welke levensvormen nog meer in dit prachtige Nationale Park leven, voordat je terugkeert naar het kamp om je op te frissen en je reis te vervolgen.

Alle Elephant Hills tour-pakketten zijn inclusief accommodatie, volpension, bijbehorende activiteiten, een opgeleide Engelssprekende Thaise reisgids met TAT-licentie en gezamenlijke transfers van en naar Elephant Hills.
Kinderen tussen de 4 en 15 jaar profiteren van kortingen. Let op: kinderen jonger dan 4 jaar kunnen helaas niet mee.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 1 nacht in een luxe safaritent in Elephant Hills Elephant Camp op basis van all inclusive • Transfer van het vliegveld of hotel naar Elephant Hills Camp in Khao Sok • Elephant Hills Elephant Experience • Kanosafari door de Sok-rivier • Jungle trekking • Avondactiviteiten: filmvoorstelling, dansvoorstellingen en kookdemonstratie


Vanaf €436 p.p. incl. transfers


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven