3-daagse safari door het regenwoud

Vanaf €575 p.p. incl. transfer

Vanaf

€575

Neem contact op met Walter op 06-12750574 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT12OCT2 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 04/01/2019

Dit pakket bestaat uit alle activiteiten van de 2-daagse Jungle Safari, maar met een extra dag vol avontuur! Je bezoekt Cheow Lan-meer en verblijft een nacht in het spectaculaire regenwoudkamp op het water.

Reis terug in de tijd terwijl je aan je reis begint met een begeleide tour langs de oude Sok-rivier. Terwijl je door het oeroude regenwoud drijft, zie je luipaarden, Maleise beren en wilde olifanten.

Bezoek een olifantenpark waar je deze vriendelijke reuzen ontmoet en leer ze kennen via hun mahouts (olifantenverzorgers). Maak ze van dichtbij mee in hun natuurlijke omgeving.

Bewonder de torenhoge kalkstenen kliffen rondom het Cheow Lan-meer vanaf een longtail-boot en spot de flora en fauna. Bekijk het later nog eens van dichtbij terwijl je op pad gaat voor een rustige begeleide tocht door het regenwoud per kajak.

Je twee nachten in Khao Sok worden opgesplitst tussen de uitstekende luxe tentenaccommodaties in Elephant Camp en Rainforest Camp. Glamping op zijn best! Terwijl Elephant Camp zich in de jungle bevind, ligt het Rainforest Camp op het Cheow Lan-meer. Ervaar een ononderbroken uitzicht op het park en de sterren daarboven - het is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Alle Elephant Hills tour-pakketten zijn inclusief accommodatie, volpension, bijbehorende activiteiten, een opgeleide Engelssprekende Thaise reisgids met TAT-licentie en gezamenlijke transfers van en naar Elephant Hills.

Kinderen tussen de 4 en 15 jaar profiteren van kortingen. Let op: kinderen jonger dan 4 jaar kunnen helaas niet mee.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 1 nacht in een luxe safaritent in Elephant Hills Elephant Camp en 1 nacht in Elephant Hills Rainforest Camp op basis van all inclusive • Transfer van het vliegveld of hotel naar Elephant Hills Camp in Khao Sok • Elephant Hills Elephant ExperienceKanosafari door de Sok-rivier • Bezoek een lokale markt in Takhun • Boottocht met een traditionele longtailboot op Cheow Larn Lake • Jungle trekking • Begeleide kanosafari en wildlife spotting • Avondactiviteiten: filmvoorstelling, dansvoorstellingen en kookdemonstratie


Vanaf €575 p.p. incl. transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven