4-daagse Rainforest Nature Safari

Vanaf €715 p.p. incl. transfer

Vanaf

€715

Neem contact op met Walter op 06-12750574 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NWLT12OCT3 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 04/01/2019

Als je alles wilt ervaren wat Khao Sok National Park te bieden heeft, is de Rainforest Nature Safari ideaal. Er is geen betere manier om de schoonheid van dit oude regenwoud te verkennen dan via het water. Tijdens deze 4-daagse tour reis je met een begeleide kanosafari, een traditionele longtailboot, een speedboot en kajak.

Het zijn echter niet alleen boten! Een jungletocht onder leiding van een van onze deskundige gidsen zorgt ervoor dat je meer ziet dan mogelijk is op welke andere safari dan ook.

Tijdens je verblijf kun je verschillende dieren in het wild tegenkomen, waaronder luipaarden, Maleise beren, makaken en zelfs wilde olifanten. Een ontmoeting met een olifant is gegarandeerd, want je bezoekt het olifantenpark waar de olifanten vrij rondlopen.

Nadat je jezelf hebt ondergedompeld in de sfeer van Khao Sok, kun je meer te weten komen over de Thaise cultuur door een bezoek aan een lokale markt en door deel te nemen aan een van de avondactiviteiten zoals Thais koken of traditionele Thaise dans.

Na al die opwinding, kom je tot rust in je eigen luxe canvas tent, compleet met luxe bedden met een westers toilet, warm water en toiletartikelen. Omdat je alle drie de nachten in The Elephant Camp verblijft, kun je rustig je tas uitpakken en je echt thuis voelen in het midden van het regenwoud.

Alle Elephant Hills tour-pakketten zijn inclusief accommodatie, volpension, activiteiten volgens de gekozen reisroute, een volledig opgeleide, Engelssprekende Thaise reisgids met TAT-licentie en gezamenlijke transfers van en naar Elephant Hills volgens onze transfermogelijkheden.

Kinderen tussen de 4 en 15 jaar profiteren van de kortingen van onze Sensational Kids discounts. Let op: kinderen jonger dan 4 jaar kunnen helaas niet mee.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 3 nachten in een luxe safaritent in Elephant Hills Elephant Camp op basis van all inclusive • Transfer van het vliegveld of hotel naar Elephant Hills Camp in Khao Sok • Elephant Hills Elephant Experience • Kanosafari door de Sok-rivier • Speedboot tour • Zelf kanoën door de mangrove • Bezoek een lokale markt in Takhun • Boottocht met een traditionele longtailboot op Cheow Larn Lake • Lunch en vrije tijd in het Rainforest Camp. • Jungle trekking • Avondactiviteiten: filmvoorstelling, dansvoorstellingen en kookdemonstratie


Vanaf €715 p.p. incl. transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven