Kerstmarkt Dusseldorf

3 dagen vanaf €283 p.p.

Vanaf

€283

Neem contact op met Walter op 06-12750574 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NHT9OCT2 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 07/12/2018

Kerstmuziek, oude ambachten en veel kinderplezier – onze schitterende kerstwereld is meer dan alleen maar een kerstmarkt. Dusseldorf is een geweldige stad voor kerstshoppen. Het gehele centrum is tijdens de kerstmarkt prachtig versierd.

Aan de etalages wordt veel tijd besteed. Het ziet er allemaal erg sfeervol uit. Kerstshoppen in Dusseldorf is tijdens de kerstperiode echt een feestje!

Er zijn zeven verschillende thema-markten, die allemaal op loopafstand van elkaar verwijderd liggen. De verschillende pleinen, die gezellig druk zijn, maken de kerstmarkten van Dusseldorf bijzonder sfeervol. En daar komen dan nog eens aanvullende attracties bij, zoals de Lichtjesboog op de Königsallee, de ijsbaan op de Corneliusplatz of het Reuzenrad op de Burgplatz – alles prachtig in kerstsfeer verlicht.

Midden in de Japanse wijk tegenover een uitnodigende bakkerij, ligt Max Brown Midtown. Van hier wandel je door een stukje Tokyo op weg naar de Königsallee winkelboulevard en de restaurants, bars en clubs in het oude Düsseldorf centrum, Altstadt. Als je van kunst houdt liggen ook K20 Kunstsammlung, Kunsthalle, Kunstpalast en NRW-Forum allemaal op loopafstand. Na een volle dag zien en doen bestel je in onze cocktailbar een welverdiend opkikkertje.

Wat is inbegrepen

> Verblijf 2 nachten in Hotel Max Brown Midtown in een tweepersoonskamer type Large op basis van logies ontbijt


3 dagen vanaf €283 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven